Başkan Ünal: Yaşayacağımız şampiyonluk anlatılmaz olacak

Başkan Halil Ünal Eskişehirspor’un yeni futbolcularının toplu imza töreninde bir kez daha şampiyonluk hedefini yineleyerek, “Yaşayacağımız şampiyonluk anlatılmaz olacak” diye konuştu.

Başkan Ünal: Yaşayacağımız şampiyonluk anlatılmaz olacak
20 Temmuz 2018 Cuma 12:00

Yeni sezona şampiyonluk hedefi ile başlayacaklarını hatırlatan Eskişehirspor Kulüp başkanı Halil Ünal, “Altın yere düşmekle pul olmaz. Biz Anadolu efsanesiyiz. Sezon planlamasında sizinle bir basın toplantısı yapmıştık o zaman söylemiştim “biz iyi futbolcular alacağız” diye. Takımda arkadaşlığın üst seviyede olacağı bir takım kuracağız. Hep birlikte kucaklaşacağımız yeni bir sezona başlayacağız. O süper denen ligde olacağız. Biz orada da hedefsiz olmayız. Yeni transferlerimiz ile hedefimize ulaşacağız.  Çocuklarımıza, torunlarımıza anlatacağımız bir şampiyonluk hikayesi yazacağız. Bu çok başka bir şampiyonluk olacak. Bu seneki Eskişehirspor şampiyonluğu anlatılmaz olacak ve 7 gün gece 7 kutlayacağız. Sıkıntıları teker teker çözerek geliyoruz” diye konuştu.

Eskişehirspor’un yeni isimleri

 Tanase iki yıllık imza attı.

Gençlerbirliği’nden transfer edilen Kamal Issah ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Ferhat Kiraz ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Kerim Avcı ile 3 yıllık  sözleşme imzalandı.

Furgan Polat ile 3 yıllık sözleşme imzalandı

Sisokko ile bir yıllık sözleşme imzalandı.

Emircan Konyaspor’dan kiralık 1 yıllık anlaşma yapıldı.

Jesse ile iki yıllık sözleşme imzalandı.

Başkan Halil Ünal, transferin bitmediğini stoper ve forvet konusunda müjdelerinin olacağını belirterek  golcülerin en iyisini Eskişehirspor kadrosuna katacaklarını söyledi.

  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.