BAŞKAN ÜNAL "O KUPA BU ŞEHRE YA GELECEK YA GELECEK"

Eskişehirspor’un kuruluşunun 53. Yıl dönümünde taraftarlara seslenen başkan Halil Ünal, “O kupa bu şehre ya gelecek ya gelecek” dedi.

BAŞKAN ÜNAL "O KUPA BU ŞEHRE YA GELECEK YA GELECEK"
08 Temmuz 2018 Pazar 20:41

Sözlerine Eskişehirspor’un 53’üncü yaşını kutlayarak başlayan Halil Ünal, “Şunu herkes çok iyi bilsin ki; 2018-2019 yılında o süper lige denen lige bizim takımız çıkacak. Göztepe maçı yarım kalan bir iş onu tamamlayacağız. O kupa bu şehre ya gelecek ya gelecek. Büyük taraftar, sevgili Eskişehirliler şunu çok iyi bilin yarın sabahtan itibaren çok özel oyuncular kadromuzda yer alacak. Aslında buraya bugün sizlerin huzuruna çıkarmayı çok istedik. Şuanda bir tanesi uçakta. Buraya kupayı getirecek, o kutsal formayı giyecek güvendiğimiz futbolcularla anlaşacağız.  Yarından itibaren kadromuzda sonuna kadar o formanın hakkını verecek bizi bir üst lige taşıyacak futbolcularla anlaşacağız. 2018 2019 futbol sezonunda efsane büyük taraftarımız ve futbolcu kardeşlerimiz ve çok değerli teknik direktörümüz Fuat Çapa ile şampiyonluğa uzanacağız. Bunun için sizden beklediğimiz bir güç birlikteliği. Birlik ve beraberlik içinde olacağız. Sizden beklentimiz kale arkası kombine biletleri 50 TL dir, maraton tribünü 150 TL. 26 bin kombine alıyorsunuz 100 binde passo lig yapıyoruz. Eskişehirspor hepimizin ortak sevdası. Üyelikleri açtık. Müracaatlarınız yapın. Müracaat yapan herkes kongre üyesi. “Eskişehirspor öldü bitti” yok öyle şey. Dünya ölür biz ölmeyiz. Kalkacağız şampiyon olacağız. Biz Eskişehirsporuz unutmayın! Biz Anadolu futbolunun önderiyiz. Bizler inandık siz de inanın. Tekrar söylüyorum. O kupayı alacağız 7 gün 7 gece şampiyonluk kutlayacağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
insallAh es sei sevmeyen baskasini severer saygilar - 6 yıl önce
es es es es es ki ki ki ki es es es
Avatar
M.K - 6 yıl önce
Büyüksün başkan