BAŞKAN ÜNAL “ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ”

Eskişehirspor tesislerinde TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşen Başkan Halil Ünal, “Yarın Eskişehirspor için çok önemli bir kongre var. Bu zorlu süreci atlatmak adına elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz” dedi.

BAŞKAN ÜNAL “ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORUZ”
12 Haziran 2018 Salı 20:32

Akşam saatlerinde TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşen Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılacak görüşme öncesinde esgündem26’ya konuştu. Başkan Ünal, “Çok zorlu bir sürecin üstesinden gelmeye çalışıyoruz. TFF Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören tesislerimize gelerek Eskişehirspor’umuzu ziyaret etti. Bize iyi dileklerini iletti. İftar programı ardından ise Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve BBP Genel Başkanımız Mustafa Destici ile bir görüşme yapacağız” dedi. Görüşme ardından tesislere giderek yönetim kurulu toplantısı yapacaklarını belirten Başkan Ünal, “Umut ediyorum ki yarın yapacağımız kongrede bir çözüm yolu buluruz” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.