BAŞKAN ÖZEÇOĞLU: ARTIK GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ

Kendi seyircisi önünde Bursaspor Durmazlar'ı 82 - 66 yenerek Süper Lig’e yükselen Eskişehir Basket, şampiyonluğu yemekte kutladı.

BAŞKAN ÖZEÇOĞLU: ARTIK GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ
01 Haziran 2017 Perşembe 13:58

Şampiyon olan takıma ve yemeğe katılanlara seslenen Sinan Özeçoğlu, 10 ay önce çıktıkları bu yolda hayallerine ulaştıklarını söyledi. Özeçoğlu, “Sezon başladığından bu yana ailemiz çok genişledi. Sean Marshall’ın, Cihan’ın, Gürol Karamahmut’un, Erdem İlter, Murat Göktaş’ın çocukları oldu ve ailemiz genişledi. Sezon bizim için zor geçti. İnişli çıkışlı performanslarımız oldu ama biz hep size inandık. Bu iş olacak diye bir birimize söz verdik. Sözümüzü tuttuk ve Eskişehir’i Süper Lig’e taşıdık.” dedi.

Takıma olan güveninin hiç bitmediğini söyleyen Özeçoğlu, “Üzüldük, sevindik ama hiçbir zaman vazgeçmedik. Siz adamlığınızı gösterdiniz ve şampiyon olduk. Hepinizi çok seviyorum. Bundan sonra işimiz daha da zor Süper Lig’de çok daha iyi performans sergileyeceğiz. Güzel günler göreceğimize inanıyorum. Hepinize çok teşekkür ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Koç Brad Greenberg ise, destek veren herkese teşekkür etti. Greenberg, “10 Aylık bir çalışmanın sonucu 10 aydır bana katlanmamın sonucu. Hepinizi kutluyorum beyler. Çok iyi bir sezon geçirdik. Sinan Başkana, Eskişehir’e ve siz oyuncularıma teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Kaptan Özgün Önver de, iyi bir takım olarak şampiyonluğu hak ettiklerini söyledi. Önver, “Sene başından bu yana her zaman söylediğim gibi biz çok iyi bir takım olduk. Çok para harcayan takımların yapamadığını yaptık ve şampiyon olduk. Ama biz birlik olduk, takım olduk. Bu sene oynayarak katkı veremedim ama arkadaşlarım, yönetim ve koç bana saygı duydu. İşin çoğunu siz yaptınız. Hepinizin emeğine sağlık. İnşallah daha güzel günler göreceğiz.” dedi.

Evren Büker ise, hayatının en uzun sezonunu yaşadığını söyledi. Büker, “Ama bugün büyük bir mutluluk yaşıyorsak bu tüm sezonda verdiğimiz emeklerin nedenidir. Acısıyla tatlısıyla uzun bir sezon yaşadık. Hem oyuncular, hem staff, hem de yönetim arasında bir bağ kuran Özgün Önver kaptanın emeği çok büyük. Malzemecisinden oyuncusuna yönetiminden teknik heyetine hepsinin büyük emeği var. Şampiyonluk bize çok yakıştı.” ifadelerini kullandı.

Bursaspor Durmazlar karşılaşması öncesi ne yönetim ne de oyuncular şampiyonluk maçı için prim konusunu gündeme getirmedi. Ancak gelen şampiyonluğun ardından yönetim kurulu oyunculara prim jesti yaptı. Basketbolcular bu jest sonrası büyük sevinç yaşadı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.