AVCI’DAN DEVLERE DESTEK

Önümüzdeki sezon hem Avrupa kupalarında hem de Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Eskişehir’i temsil edecek olan Eskişehir Basket’e destek sözü geldi.

AVCI’DAN DEVLERE DESTEK
30 Haziran 2018 Cumartesi 15:24

2018-19 sezonunda FIBA Şampiyonlar Ligi’nde ve Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde ter dökecek olan Eskişehir Basket’e müjde geldi. Dün Esgroup’u ziyaret eden AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Siyah-Kırmızılı kulübe destek vereceklerini belirtti. Avcı, “Önümüzdeki günlerde Eskişehir Basket Kulübü’ne ziyaret gerçekleştireceğiz. Eskişehir Basket’in Eskişehir için ayrıca terapik bir tarafı var. Çünkü Eskişehirspor’un hali Eskişehirsporlu gençleri ciddi manada karamsarlığa itiyor. Spor neşesi kayboluyor gençlerde. Ne olacak bu Türkiye’nin hali lafı şimdi ne olacak bu Eskişehirspor’un hali lafına dönüştü. İşte bu karamsarlığı tedavi edecek takım Eskişehir Basket’tir. Bizim mezun olduğumuz okul Eskişehir Maarif Koleji basketbolda çok iyiydi. O yüzden basketbola çocukluktan kalma ayrı bir sevgim var. İnşallah Eskişehir Basket’e destek olacağız. Eskişehir’in Kulübü Avrupa’da mücadele edecek, güzel bir başarıdır. Biz de araştıracağız ve hem manevi açıdan hem de sponsorluk arayışında Eskişehir Basket’e destek olacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.