ARTIK BİR TAKIM DEĞİL KOSKOCA BİR ŞEHİRİZ

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, Giresunspor beraberliği ardından esgündem26.com’a değerlendirmelerde bulundu.

ARTIK BİR TAKIM DEĞİL KOSKOCA BİR ŞEHİRİZ
26 Mayıs 2017 Cuma 14:20

 
TFF 1.Lig Play-off ilk tur karşılaşmalarında deplasmanda 3-3 berabere kalan Eskişehirspor, kendi evinde oynayacağı 2’nci maç için önemli bir fırsat yakaladı. Takıma sonuna kadar güvendiklerini belirten Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, kupayı alan taraf olacaklarına inandıklarını söyledi.
 
Başkan Halil Ünal, “Bu saatten sonra kimse bir takım beklemesin rakibin karşısında. Koskoca bir şehir o sahada mücadele edecek. Bu zorlu mücadelemizde bize destek olma konusunda gözünü kırpmayan herkese sonsuz saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Destek konusunda kararlı bir duruş sergilemeyenlerde elbette şehirden gerekli cevabı alacaktır.”dedi.  
 
PES ETMEK NE BİZE NE ESKİŞEHİR’E YAKIŞIR
 
Taraftara da seslenen Ünal, “Çok zorlu süreçte bile yüreğine nokta kadar umutsuzluk sokmayan taraftarlarımız bu süreçte daha umutlu olmak zorundadır. Gollü beraberlikle Giresun’dan döndük. Bu çok ciddi bir avantaj. Önce finale çıkacağız. 4 Haziran Pazar günü ise Allah’ın izni ile kupayı kaldıracağız. Bir kez daha söylemek istiyorum. Bundan sonra sahada koskoca bir şehir mücadele edecek. Herkes bunu böyle bilsin. Yüzdük kuyruğa geldik bundan sonra pes etmek ne bize, ne de Eskişehir’e yakışır.” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.