ARTIK " BEYİN, YÜREK VE BİLEK" MESELESİ BAŞLAMIŞTIR

Eskişehirspor Genel Sekreteri Erdal Şahbaz, Denizli mağlubiyetini değerlendirdi. Şahbaz "hep birlikte başaracağız" dedi.

ARTIK " BEYİN, YÜREK VE BİLEK" MESELESİ BAŞLAMIŞTIR
08 Mayıs 2017 Pazartesi 15:44

Şahbaz'ın yaptığı açıklama şu şekilde "Son maçta aldığımız beklenmedik ve bize yakışmayan yenilgi sonrası tüm Eskişehirspor sevenleri üzüldü ve hayal kırıklığı yaşadı...Bizlerde öyle! Ancak belirtmeliyim ki daha lig'in bitmesine iki maç var ve bundan sonra teknik,taktik analiz, matematiksel hesaplar bitmiştir! Artık " Beyin, yürek ve bilek" meselesi başlamıştır. Son maçta aldığımız beklenmedik ve bize yakışmayan yenilgi sonrası tüm Eskişehirspor sevenleri üzüldü ve hayal kırıklığı yaşadı...Bizlerde öyle! Ancak belirtmeliyim ki daha lig'in bitmesine iki maç var ve bundan sonra teknik,taktik analiz, matematiksel hesaplar bitmiştir! Artık " Beyin, yürek ve bilek" meselesi başlamıştır"

Artık yüreğini koyan ve inanan kazanacaktır...
 Takımımız kalan iki haftayıda galip bitirip hedefi için ilerlemeye devam edecektir...Çünkü henüz herşey bitmedi.. Umudumuzu kaybetmeden Spor Toto Süperlig'e çıkacağız.. Buna gücümüz ve inancımız tamdır!.. Hepimiz biliyoruz ki başarı kriz anlarını yöneterek gelir... Hepimiz ve özellikle futbolcularımız sakince hedefe odaklanarak bu krizi yönetmeliyiz. Türk futboluna adını altın harflerle kazımış, tarihe tanıklık etmiş ve kendisine hayran bırakmış güçlü bir taraftara sahibiz. Anadolu'nun Efsane takımı Eskişehirsporumuzun en güçlü yanıdır taraftarları. Birbirimize destek olmalıyız. Bu süreçte çok söze, çok lafa gerek yok... Çıkıp oynayacağız... Kazanacağız... Başaracağız...! Eminim ki herkesin bir sözü, bir eleştirisi, bir değerlendirmesi, bir öz eleştirisi vardır ama bugün değil, yarın!!.. Yarınlara birlikte ulaşacağız, bir olacağız bu başarı hepimizin olacak. Futbolcusundan, malzemecesine, yönetiminden, taraftarına Bu başarı tüm Eskişehir'in başarısı olacaktır. Spor Toto Süperlig'e çıkıp amacımıza ulaşalım... İşte o zaman eleştiri ve özeleştiri için "çuvaldızlarımızı" ve "iğnelerimizi" hazırlayalım"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.