Ankara’dan madalyalar ile döndüler

Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü yüzücüleri, Ankara’da düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 2. Etap Bölge müsabakalarında madalyaların sahibi oldu.

Ankara’dan madalyalar ile döndüler
30 Temmuz 2018 Pazartesi 16:13

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yüzücüleri, Ankara’da düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 2. Etap Bölge müsabakalarında büyük başarılara imza attılar.  Eskişehir, Aksaray, Ankara, Bartın ve Konya illerinden 30 kulüp ve 155 yüzücünün katıldığı müsabakalarda Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları federasyonun belirlediği barajları geçerek ve bayrak yarışlarında da dereceye girerek madalyalara kulaç attı. Bayrak yarışlarında 4 * 50 karışık erkek yarışlarında 2006 takımı birinci olurken 2007 takımı üçüncü oldu. 4 * 100 serbest bayrakta ise 2006 ve 2007 takımları ikinci olarak madalyaların sahibi oldular.

  Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yetkilileri, sporcularına ve ailelerine teşekkür ederek, her branşta başarılı sporcular yetiştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.

Büyükşehir Belediyesi ayrıca Ankara’da düzenlenen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 2. Etap Bölge müsabakalarında Eskişehir’i temsil eden 5 spor kulübüne ulaşım desteği sağladı. Kulüp yöneticileri ve sporcuları da bu destekten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür etti.

  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.