AMERİKA’DA OYUNCU İZLEDİLER

Nesine.com Eskişehir Basket Basketbol Şube Sorumlusu Derya Yannıer ve Yeni Koç Josep Maria Berrocal Amerika Yaz Ligi’nde 2 hafta boyunca oyuncu izledi. İkili Türkiye’ye dönerek transfer harekatına başlayacak.

AMERİKA’DA OYUNCU İZLEDİLER
13 Temmuz 2017 Perşembe 13:05


Tahincioğlu Basketbol Süper Lig’in yeni ekibi Nesine.com Eskişehir Basket yeni sezon transferi için hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp Basketbol Şube Sorumlusu Derya Yannıer 2 hafta önce Amerika’ya gidere Yaz Ligi’nde oyuncu izlemeye başlamıştı. Anlaşma sağlanmasının ardından yeni koç Josep Maria Berrocal’de Yannıer’in yanına giderek Amerika’da Yaz Ligi’ni takip etti.

Transfer komitesi toplanacak

Yannıer ve Berrocal yeni sezonda takıma fayda sağlayacak oyuncuları belirledi. Önümüzdeki günlerde Başkan Sinan Özeçoğlu önderliğinde toplanacak olan transfer komitesi yabancı transferde düğmeye basacak. Temsilcimiz şimdiye kadar yabancı transferde sessizliğini bozarken yerli transferde Caner Erdeniz, Doğan Şenli, Berkay Candan ve Dorukhan Engindeniz’i kadrosuna katmıştı.      
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.