ALLAH VAR İYİ OYNADIK

Eskişehirspor Bandırma deplasmanından 1-1’lik skor ile bir puan ile döndü. Haftalar boyunca sergilediği kötü futbolunun aksine motivasyon yüklü, enerjik bir takım izlenimi veren Eskişehirspor karşılaşmanın bazı bölümlerinde rakibinden daha üstün bir futbol sergiledi.

ALLAH VAR İYİ OYNADIK
17 Ekim 2020 Cumartesi 15:32

Uzun süredir oynadığı futbol ile hayal kırıklığı yaratan Eskişehirspor’da teknik direktörlük değişikliği en azından Bandırmaspor maçı özelinde işe yaramış izlenimi yarattı. Karşılaşmada Eskişehirsporlu futbolcular oldukça istekli bir görüntü sergilerken, daha önceki maçlarda rakip kaleye gitmekte oldukça zorlanan Şimşekler, Balıkesir maçında rakip kalede sık sık kendisini hissettirdi.  Eskişehirspor’da günün başarılı ismi Bedirhan 31. dakikada penaltıdan attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın 57. dakikasında Landel, Bandırmaspor’un golünü kaydederken, bu dakikadan sonra her iki takımda ciddi gol pozisyonlara girerken gol çıkmadı. Karşılaşma 1-1’lik skor ile sona erdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.