AKSOY İDDİALARA CEVAP VERDİ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy, Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal'ın kendisi hakkında, 'Eskişehirspor'a destek vermeyen il müdürü mü olur?' sözlerine cevap verdi.

AKSOY İDDİALARA CEVAP VERDİ
17 Haziran 2017 Cumartesi 15:36

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halili Ünal, Mali Kongrede yaptığı konuşmada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy’u eleştirdi. Ünal, yeni stadyumun yanında 15 bin metre karelik alanın 49 yıllığına kiralayarak Eskişehirspor’a gelir getirecek işletmeler kuymak istediklerini belirterek, "Ankara’ya gittik bakanımızdan Gençlikspor genel müdürümüzden söz aldık. Buraya geldik il müdürlüğünden olumsuz yazı geldi. Bakandan söz al genel müdürden söz al il müdürlüğünde takıl böyle iş mi olur? Eskişehirspor’un yanında olmayan il müdürü mü olur?” dedi.

STADYUMU DAHA DEVRALMAYAN KULÜBE ARAZİ NASIL VERİLİR?

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy da sosyal paylaşım sitesi üzerinden Ünal'ın iddialarına cevap verdi. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal iddialarının doğru olmadığını kaydeden Aksoy, "Bakanın onay verdiği bir işe ben nasıl onay vermem böyle bir durum aklınıza yatıyor mu? Spor alanı olan bir araziye akaryakıt istasyonu yapılması zaten imar kanununa aykırı. Stadyumu henüz devir almayan bir kulübe aynı arazi içindeki bir yer nasıl verilebilir? Stadyumu devir almadan içindeki reklam alanlarını loca satışlarını yapamaması gerektiği halde sırf Eskişehirspor için göz yuman ben Eskişehirspor'a neden engel olayım. Şuanda külübün stadyuma girmesi dahi usulsüz. Düşünün, sizin eviniz var kontrat yok kira ödemesi yok ayrıca içindeki odaları yani locaları satıyor. O zaman Hüseyin iyi kanunsuz işi yapmaya kalkınca Hüseyin kötü. Yok öyle birşey. Herkes işini yapacak. Kulüp başkanı olsanda kanuna göre iş yapacaksın. Taraftar ve bizler sana her türlü desteği verdik."ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.