AKGÖREN’DEN ÖZER’E: KEFİLİZ

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören, yeni teknik direktör Mustafa Özer’in imza töreninde özer ile ilgili oldukça iddialı konuştu. Akgören “Hem futbolculuğuna, hem teknik direktörlüğüne, hem de karakterine kefiliz” dedi.

AKGÖREN’DEN ÖZER’E: KEFİLİZ
25 Aralık 2019 Çarşamba 13:21

Futbol dünyasında sonuç istediğiniz gibi gerçekleşmediğinde teknik kadroda değişikliğe gidilir bir kan değişikliği yapılır diyen Akgören, “Bu tutmaz ise farklı operasyonlara gidilir. Farklı operasyon yapma şansımız yoktu. Hem hukuken, hem de ekonomik olarak maalesef yok. Bu bağlamda bir kan değişimi yapma ihtiyacı hasıl olmuştur. Bizde kefil olduğumuz, uzun yıllardan beri tanıdığımız kendisini ispatlamak isteyen, burada üstün çabalar sarf edeceğine inandığımız bir hoca aradık. Bu temel nitelikler doğrultusunda uzun ve çok geniş kapsamlı bir araştırma yaptık. Bu araştırma neticesinde Mustafa Özer ismi ön plana çıktı. Kendisi ile sadece bir telefon görüşmesi ile her şeyi neticelendirdik. Kendisi Eskişehirspor’a bir şart sürmedi. “Eskişehirspor’un emrindeyim gerekirse boş kağıda imza atarım” dedi. Mustafa Özer’i 15-16 seneden beri yakinen tanırım. Futbolcu kimliği ile bizlere çok güzel günler yaşatmıştı. Ondan sonraki günlere de de görüştük. Biz Mustafa Özer kardeşimize güvendiğimiz için davet ettik. Futbolculuğuna, antrenörlüğüne, karakterine kefiliz. Bu değişikliğin Eskişehirspor kulübümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.