Akgören: Eskişehirspor’u bir de 3-4 hafta sonra görün

Hayata geçirmeyi planladığı projelerle ilgili iddialı konuşan Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, “Projelerimize çok güveniyoruz. Bu projeler Eskişehirspor’un dününü bugününü yarınını kurtaracak ama ha deyince olmuyor” dedi.

Akgören: Eskişehirspor’u bir de 3-4 hafta sonra görün
05 Şubat 2020 Çarşamba 10:53

Projelerin hayata geçirilmesi için aşılması gereken ciddi prosedürler olduğunu belirten Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören, “Çok ciddi projeler. Bu projeleri hayata geçirmek için ciddi uğraş veriyoruz. Turizm bakanımız ile görüştüm. Olabileceğini ancak biraz zorlanılacağını söyledi. Ülkenin içinden geçtiği süreçte malum. Deprem oldu. Bunun yanı sıra bir savaş hali var. Ekonomik zorluklar var. Tüm bunlar göz önüne alındığında projelerin hayata geçirilmesi için biraz zaman gerekiyor. Ancak bu projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

HER MAÇ FİNAL

Takımın 3-4 hafta içerinde çok daha farklı olacağını belirten Akgören, “3-4 hafta sonra çok farklı bir Eskişehirspor izleyeceksiniz. Bu saten sonra bu takım kolay kolay maç vermez. Arada birkaç sürpriz mağlubiyet olabilir ama bu çocukların bundan sonra kolay kolay yenileceklerini düşünmüyorum.

Altınordu maçı bursa galibiyetin taçlandırılması için çok önemli. Bundan sonra her maç bizim için daha önemli. Hepsi final. Bu final maçlarından bu takım alnının akıyla çıkacak.

BİZE DAHA FAZLA GÜVENİN

Eskişehirspor’u ayakta tutmak için ciddi emek harcadıklarını belirten Başkan Akgören, “Bu şehir bize güveniyor, daha fazla güvensin. Benim yönetim kurulu arkadaşlarım Eskişehirspor’a sahip çıkan geçmişten ders çıkaran. Sadece Türkiye’de değil Avrupa’da ses getirecek bir kulüp yaratmak için gece gündüz çalışan, proje üreten bir yönetim. Eskişehir’in atanmışı ve seçimlerinin bize daha çok sahip çıkması lazım. Bize kol kanat germesi lazım. İşi hiç paraya getirerek konuşmadım. Ama şimdi para daha fazla lazım. Buraya kadar süreci biz çözdük. Bundan sonraki sürecin bir kısmını da çözeriz ama yüzde yüzünü çözemeyiz” dedi.

Eskişehir’in alt yapısı bütün amatör kulüpler

Eskişehirspor’un alt yapısına çok fazla önem verdiklerini belirten Başkan Akgören, “Eskişehirspor’un alt yapısı sadece Vali Hanfei Demirkol Tesileri’nde yer alan futbolcular değil. Diğer bütün amatör kulüplerdir. Bu noktada Sadri Atam ile görüştüm. Projelerimi anlattım. İlerleyen günlerde bütün amatör kulüp temsilcilerimiz ile görüşeceğiz.  Eskişehirspor’un hamilik yapması gerektiğini düşünüyor ve bu doğrultuda hareket ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.