AKGÖREN -6 PUAN CEZASINI DEĞERLENDİRDİ

Ruud Boffin'in alacaklarından kaynaklı olarak gelen -6 puan silme cezasını TRTspor'da değerlendiren Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören "kahrolduk" dedi.

AKGÖREN -6 PUAN CEZASINI DEĞERLENDİRDİ
10 Nisan 2020 Cuma 18:56

Eskişehirspor'un son 3 yıldır bu tür maddi krizler ile uğraştığını hatırlatan Akgören, "Sürecimizi aşağı yukarı tüm Türkiye biliyor. Son 3 senedir çok ciddi maddi sıkıntılar ile uğraşıyoruz. Şuanda çok ciddi sıkıntılar çekiyoruz. Artık bu 3 seneden beri yaşanan sıkıntılar son raddeye gelmek üzere. Boffin ve farklı birkaç futbolcumuz ile çok ciddi problemler yaşıyoruz. Boffin 5 sezon kalemizi başarılı bir şekilde koruyan ve ciddi para kazanarak giden bir futbolcumuz. Ayrılırken bir problem yaşanmış bizim yöneticilik dönemimize denk geldi. Bize son tebliğleri yapıldı. Biz kendisi ile görüştük avukatı ve menajerleri ile görüştük. Kendisine Eskişehir’den 75 bin euro bedelinde bir ev ile 100 bin euro para vereceğimiz yönünde bir teklif sunduk. Kendisi başta ılımlı yaklaştı. Ancak ondan sonra ne olduğunu bilemedik. Teklif mektubumuzu kendisine geçtikten sonra öğlen 13.39’da kulübümüze bir mail geldi ve TFF’nin bizden 6 puan sildiğini öğrendik. Bu kahredici bir durum. Boffn, Eskişehirspor'dan Türkiye standartlarında 70 milyon vatandaşın ömrü hayatı boyunca göremeyeceğinden fazla para kazandı. Kendisi ile görüşmelerimizde bir yumuşama vardı. Kendisi anlaşabileceğimiz hatta anlaştığımızı söylemiş ama süreç böyle sonuçlandı. Avukatına bir yazı yazdık menajerini aradık Boffin’in kendisine öğlenden bu yana ulaşamadık. Tekrar tatlıya bağlamak istiyorduk. Bu -6 puan ile 2 dönem transfer yasağını geri çekmesini istedik. Ancak ne olur bilmiyoruz.   Hukukçuları ile görüştük. 6 puanın geri verileceğini söylüyorlar ama kimse %100 konuşmuyor orada bir muamma var.  Eskişehirspor’a karşı bu kadar kindar olmasını anlayamıyorum. Böylesi günlerde ticaretin bittiği , sistemin çöktüğü bir süreçte bize birkaç ay daha süre verilmeliydi. İnanılır gibi değil" diye konuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.