AHMET BİNGÖL GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Eskişehir Şubesi’nin 16.olağan genel kurulu önceki gün Odunpazarı Belediyesi Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Tek aday olarak seçime giren Bingöl yaklaşık 100 antrenörün katılığı genel kurulda güven tazeledi. Bingöl 3 yıl daha TÜFAD Eskişehir Şube başkanlığını yapacak.

AHMET BİNGÖL GÜVEN TAZELEDİ
09 Mayıs 2018 Çarşamba 14:01

 Genel kurulda şuana kadar gerçekleştirdiklerini belirten ve “Kafanızın içinde olmayan hiçbir şeyi ellerinizle tutamazsınız” diyen Ahmet Bingöl “ 3 sene önce dile getirdiğimiz söylediklerimizi şuanda yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. TÜFAD’ın üzerinde ki deyim yerindeyse ölü toprağı attık. Yaptığımız etkinliklerle bu derneğim ne kadar kıymetli ve önemli bir sivil toplum örgütü olduğunu gösterdik. Antrenörlerimizin birbirleriyle olan ilişkilerini ve derneğimiz ile olan bağlarını güçlendirdik. Mesleki anlamda çalıştay oluşturarak seminerler ve söyleşiler yaptık. Dernek bünyesinde bilgi bankası oluşturarak antrenman programları paylaştık. Kısa, orta ve uzun vadede projelerimiz belli bir plan üzerinde gerçekleşmeye başladı. Ben bundan önce görev yapan tüm başkanlarımıza böyle bir mirası bizlere bıraktıkları için çok teşekkür ediyorum. Ama şunu da belirtmek istiyorum ki; biz kimsenin devamı yada arka bahçesi değiliz. Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır dedik ve bizde bu anlamda kendi bilgi ve birikimlerimizle buralara geldik. Biz bu makamdan güç alan değil, koltuğa değer katan olmaya gelmiştik ve de öyle yaptık.

Bugün her zamankinden daha güçlü bir dernek olarak karşınızdayız. Tüm yoğunluğumuz tüm antrenörlerimizin mesleki anlamda gelişimini sağlamak için… Sosyal sorumluluk projeleri için yeniden bir komisyon kuracağız Disiplin kurulu oluşturarak antrenörlüğün ilke ve etik kurallarına uymayanlara karşı tüzüğümüzün bize verdiği yetkiyi sonuna kadar kullanacağız. Ar-Ge kurulumuzu hayata geçireceğiz. Bu kurul proje üretme, etkinlikler ve eğitim gibi faaliyetleri yönetecek.  

Onur Kurulumuzu oluşturacağız. Derneğimize emek vermiş, katkı da bulunmuş antrenör arkadaşlarımızı, büyüklerimizi, sponsorlarımızı bu kurula katacağız.

Biz güçlü bir sivil kurumuz ve bundan böyle bizi tanıyan, bizi bilenlerle ilişkilerimizi üst seviyede tutacağız.

Bunları yaparken, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, daha güçlü bir dernek haline geleceğiz. Antrenörlerimizin rahat etmesi için, eğitim, sağlık ve sosyal konularda her zaman destekçileri olacağız ve dernek olarak yanında bulunacağız” dedi.


Haber ve Fotoğraflar: Varol Alkılıçgil

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.