Adnan Sevim: Osman Taş yönetimimizde yer almak istedi

Eskişehirspor Yönetimine talip olan grup adına açıklamalarda bulunan Adnan Sevim “söylediklerimizin arkasındayız” dedi.

Adnan Sevim: Osman Taş yönetimimizde yer almak istedi
08 Eylül 2019 Pazar 14:18

Herkes görevden kaçtığı bir dönemde Eskişehirspor yönetimine samimi bir şekilde talip olduklarını belirten Sevim “İcraata geçebilmemiz için kongre kararı alınması çok önemliydi. Ancak aynı yönetim tarafından kongre iptal edildi. Hukukçu arkadaşlarımız sayın Osman Taş’ın istifa ettikten sonra tüm yetkilerinin iptal olduğunu belirtmektedirler. Sadece kulübün içinde olduğu duruma sessiz kalmayalım diyen bizler çeşitli hakaretlere maruz kalmaktayız. Bunlar bizim için katlanılabilir şeyler değildir. Bu kulübe iyi niyetli insanların katkı verememelerinin nedenlerini şimdi daha iyi anlıyoruz. Biz yönetimimizdeki bazı isimlerin baskıya maruz kalmamaları için açıklamamıştık. Bu konuda haklılığımız ortaya çıktı. Yarın göreve başlayacakmış gibi çalışmalarımızı sürdüreceğimizi, kaynak konusu dahil tüm konularda daha önceki taahhütlerimizin geçerli olduğunu kamuoyuna duyuruyoruz. İlk yapmış olduğumuz basın toplantısında söylediğimiz bir konu herkes başkan olabilir. Genel kurul başlamadan bizim bu listeyi açıklamamız çok doğru değil. Bugün içinde bu geçerli. Benim şahsım ile bazı spekülasyonlar oldu. Buradan tekrarlıyorum. Ben dahil herkes başkan olabilir. Ben kulüp üyesi değilim. Bazı arkadaşlarımız kulüp üyesi değil. Ben Osman Taş’ın talebi üzerine onunla görüştüm. Kendisi her türlü desteği vereceğini, hatta yönetimde yer alabileceğini söyledi. Ancak genel kurul kararı alınmadığı için sonradan başka bir görüşme yapılmadı. Biz yaşanan kargaşalardan çıkan hareketle genel kurul kararı alınırsa bu oluşumun yönetime talip olduğunu ifade emiştik. Biz alınacak genel kuruldan sonra yönetime talip olduğumuz belirttik. Şuan da bu geçerli.” dedi.

Ödeme yapılması mümkün değil

Toko ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Sevim,  “Siz genel kurul üyesi değilken yönetime talip olamazsınız denilen bir ortamda Toko’nun ödemesinin yapılması mümkün değil. Böyle bir ödeme söz konusu olamazdı.” dedi.

Osman Taş oradaydı

Eskişehirspor yönetimi ile yaptıkları görüşmeyi hatırlatan SevimKimseyi de suçlamak istemiyorum. Biz orada yaptığımız toplantıda başkanımızın çok ciddi şekilde rahatsız olduğunu söylemişlerdi. Biz orada otururken başkanımızı U-17 takımının maçını izlediğini gördük. Kendisi de daha sonra bize o toplantıya çağırılmadığını belirtti” dedi.

Bir -6 puanda Pinto’dan gelebilir

Genel kurul kararı alınması ardından tüm makamlarla görüşeceklerini belirten Sevim  “Biz genel kurul süreci başladıktan sonra valimiz başta olmak üzere tüm ilgili kurum ve kuruluşlarla görüşmeleri yapacağız. Biz hakikaten Eskişehirspor’un menfaatlerini göz önüne alarak yola çıkmış bir ekibiz. Kapanan bir kulübe talip olmamız söz konusu değil. Mevcut şartlarda göreve her zaman talibiz.  Her geçen dakika sadece Eskişehirspor’a zarar verir. Biz yönetime geldiğimiz zamanki duruma göre hareket edeceğiz. Hem puan açısından hem teknik kadro ve yönetim açısından belirsizlik ortamında geçen her dakikanın zarar vereceğini düşünüyoruz Mevcut yönetim keşke sorunları düzeltse. Biz onlara karşı çıkmış bir ekip değiliz. Biz bugün yaşananlar nedeniyle mevcut yönetimle iş birliği yapmayı düşünmüyoruz. Hiçbir şekilde bugün yaşananların içerisinde olmayı düşünmüyoruz.

Alacaklı olan futbolcular arıyor. Pinto’nun menajeri aradı kendi inisiyatifinden çıktığını söyledi. “Bu konuyu çözer misiniz?” dedi. Ben de bizim şuanda yönetimde olmadığımızı ama yönetime gelirsek çözebileceğimi belirttim” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Isa akpolat - 5 yıl önce
Madem başkanlığa talihinizde pintoyu çözelim dediklerinde niye geri adım attınız osman tas elini taşın altına koydu siz niye koymaya yanaşmadınız bu açıklamalarınız kulübe zarar veriyor bırakın işlerini yapsinlar