ADAY ÇIKMADI, KONGRE 1 HAFTA DAHA ERTELENDİ

Eskişehirspor kongresi başkan ve yönetim kurulu adayı çıkmadığı için 52 delegenin imzasıyla kongrenin 1 hafta daha ertelenmesine karar verildi.

ADAY ÇIKMADI, KONGRE 1 HAFTA DAHA ERTELENDİ
06 Temmuz 2017 Perşembe 17:44


Eskişehirspor Olağanüstü Genel Kurul’unda 3’üncü kez başkan adayı çıkmadı.  126 delegenin katıldığı kongre 13 Temmuz’a ertelendi.

Eskişehirspor’un Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 126 delegenin katıldığı kongrede bir başkan adayı ve yönetim kurulu oluşturulamadı.

Divan Kurulu Başkanı Aydın Begiter kongrede yaptığı konuşmada, Eskişehirspor için yaptığım görüşmelerden istedikleri cevapları alamadıklarını söyledi. Begiter, “Yönetime talip olacaklara bir seslenişimiz oldu. Eskişehirspor’un şuanki durumu çok kötü değil. Kadro olarak da iyi durumda. Biz şuan zamanla yarışıyoruz. Kayyım’a devredilmemesi için yeniden bir araya gelme ve bir yönetim kurulu çıkartmak için kısa bir zamana daha ihtiyacımız var.” dedi.

52 imzalı Genel Kurul üyesinin imzası oylamaya sunulan dilekçede, “Genel Kurul’da aday çıkmaması ve başka sıkıntıların yaşanmaması, bu sebeple önümüzdeki günlerde şanlı tarihimizde olumsuzlar oluşturmaması için mevcut Divan’a yetki vererek belirlenen tarihe alınması hususunda gereğini arz ederim.” İfadeleri yer aldı.
 
Begiter de yaptığı oylamada dilekçe oy çokluğu ile kabul edildi. Kongre 13 Temmuz Perşembe gününe ertelendi.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ekrem - 7 yıl önce
Eskisehir li olmaktan dolayı utaniyorum.Eskisehirspor a sadece 126 delege mi ilgiliymis.Ayip Eskişehir ayip.