A MİLLİ TAKIM KADROSU AÇIKLANDI

A Milli Futbol Takımımızın Arnavutluk ve Moldova ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.

A MİLLİ TAKIM KADROSU AÇIKLANDI
15 Mart 2019 Cuma 14:27

A Milli Futbol Takımımızın Arnavutluk ve Moldova ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı. Emre Belözoğlu, Burak Yılmaz, Mert Günok, Emre Taşdemir, Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz, Güven Yalçın, Efecan Karaca kadroya çağrıldı. Arda Turan ve Caner Erkin ise kadroda yer almadı.

Ay Yıldızlıların 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 22 Mart'ta deplasmanda Arnavutluk ve 25 Mart'ta Eskişehir'de Moldova ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı. Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından açıklanan kadroda şu isimler yer alıyor:

Kaleciler: Mert Günok, Muhammed Şengezer, Uğurcan Çakır, Sinan Bolat

Savunma: Gökhan Gönül, Mehmet Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Ozan Kabak, Hasan Ali Kaldırım, Emre Taşdemir

Orta Saha: Deniz türüç, Efecan Karaca, Yusuf Yazıcı, Dorukhan Tokgöz, Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir, Mehmet Topal, Oğuzhan Özyakup, Okay Yokuşlu

Forvet: Yunus mallı, Emre Kılınç, Güven Yalçın, Hakan Çalhanoğlu, Burak Yılmaz, Cenk Tosun

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.