7 GÜN ÖNCE 'GÖREVİ BIRAKMAYACAĞIM' DEMİŞTİ

Ziraat Türkiye Kupası 3. tur eleme maçından önce istifa eden Eskişehirspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, sadece 7 gün önce görevi kesinlikle bırakmayacağını söyleyerek, "Biz buraya 3-5 maç çalışmaya gelmedik" demişti.

7 GÜN ÖNCE 'GÖREVİ BIRAKMAYACAĞIM' DEMİŞTİ
21 Eylül 2017 Perşembe 15:50


Eskişehirspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın istifa etti. 7 gün önce görevimin başındayım mesajı veren Yalçın, kulübün içinde olduğu kötü durumu gerekçe göstererek istifa etti. Yalçın 7 gün önce şu açıklamaları yaptı:

" Göreve gelirken de çok sağlıklı bir başlangıç yapamayacağımızın farkındaydık. Çok geç başladık. Çok ciddi eksiklerimiz var. Oyunsal anlamda eksiklerimiz var. Özellikle savunmada çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz saha içerisinde. Sabır lazım biraz beklemek gerekecek. Zor bir yoldan geçiyoruz ama hep birlikte bu yoldan hep birlikte geçeceğiz. Bir süre sonra her şeyin normale döneceğini düşünüyorum. Güzel günleri görmek için biraz sıkıntı yaşamamız gerekecek. O sıkıntıyı da hep beraber yaşayıp bunun üstesinden geleceğiz" dedi.

"Biz buraya 3-5 maç çalışmaya gelmedik"

Eskişehirspor’a kısa süreliğine teknik direktörlük yapmak için gelmediğini belirten Sergen Yalçın, "Kısa süreli bir teknik direktörlük yapmak için ben bu görevi kabul etmedim. Herkesin biraz zamana ihtiyacı olacak. Zaten görevi kabul ederken bu şartların oluşacağını biz biliyorduk. O yüzden bizim başarı veya başarısızlık anlamında çok fazla konuşacak bir şeyimiz yok. Bir süreç var ve bu süreci hep beraber yaşayacağız. Bu zorluğu beraber yaşayacağız. Bu zorluğu atlattıktan sonra çok daha güzel günler gelecek diye düşünüyorum ama güzel günleri görmek için önce kulübün belli bir seviyeye gelmesi lazım. Camianın maddi güçten kurtulması lazım. Bizim için her hangi bir sorun yok. Biz buraya 3-5 maç çalışmaya gelmedik. Uzun bir proje dahilinde biz bu görevi kabul ettik. Sıkıntı yaşayacağımızı biliyorduk. Bu sıkıntılara göğüs gerip, önümüzdeki güzel günleri inşallah hep beraber görürüz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.