3’lü maç paketine ilgi yüksek

Eskişehir Basket yönetiminin hazırladığı ‘3’lü maç paketi’ biletlerinin sona ermesine az bir süre kaldı. ‘3’lü maç paketi’ sayesinde Siyah Kırmızılı taraftarlar maçları normalden daha ucuza seyredecekler.

3’lü maç paketine ilgi yüksek
02 Ekim 2017 Pazartesi 14:36

Geçen sezon Eskişehir Basket’e muhteşem bir destek veren taraftarın, bu sezon da desteklerine devam etmelerini isteyen Siyah Kırmızılı yönetim, taraftarının özverisini ise karşılıksız bırakmamak adına iç sahada oynanacak ilk 3 karşılaşmaya kampanya hazırlamıştı. Satışa sunduğu ‘3’lü maç paketi’ sayesinde taraftarlar İstanbul BBSK, Anadolu Efes ve Galatasaray Odeabank maçlarını oldukça uygun fiyatla izleyebilecek.  3’lü maç paketine ise ilgi bir hayli yüksek.

Tek tek alınırsa 125 TL

Normalde İstanbul BBSK maçı 25 TL, Anadolu Efes maçı 50 TL ve Galatasaray maçı 50 TL, toplamda ise 125 TL olan biletleri taraftar, kampanya sayesinde 80 TL’ye alabilecek. Biletler öğrencilere 40 TL, 10 yaşından küçüklere ve engellilere ise ücretsiz olarak satışa sunuldu. Biletix.com.tr’den ve Kanatlı Alışveriş Merkezi Biletix Gişesi’nden de satışı devam eden kampanyanın bitmesine az bir süre kaldı. 7 Ekim’de oynanacak İstanbul BBSK maçına kadar paket bilet satışı devam edecek. Maç günü de gişeden paket satışı olacak.

3’lü pakette yer alan maçlar şunlar;

1. Hafta    Esk. Basket-İstanbul BBSK    25 TL

3. Hafta    Esk. Basket-Anadolu Efes     50TL

5. Hafta     Esk Basket-Galatasaray          50TL

Not: Toplam 125 TL olan bilet fiyatları 3’lü maç paketi sayesine 80 TL

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.