3 TRANSFERLE İMZALARI ATACAĞIZ

Eskişehir Basket Başkanı Sinan Özeçoğlu yeni sezon öncesi açıklamalarda bulundu. Özeçoğlu önümüzdeki günlerde 3 oyuncu ile sözleşme imzalayacaklarını söyledi.

3 TRANSFERLE İMZALARI ATACAĞIZ
15 Temmuz 2017 Cumartesi 15:21

Hem Eskişehirspor’un hem de Eskişehir Basket’in kulüp Başkanlığını yapan Sinan Özeçoğlu potadaki gelişmeler hakkında suskunluğunu bozdu. Özeçoğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Süper Lig için hazırlıklarımız devam ediyor. Bu sezon basketbolda iddialı bir kadro oluşturmak istiyoruz. Bunun için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi.

İmzalar atılacak

Basketbol Şube Sorumlusu Derya Yannıer ile bir araya geleceklerini de belirten Özeçoğlu, “Yurt dışından görüştüğümüz oyuncular var. transfer çalışmaları şuan yolunda gidiyor. Önümüzdeki günlerde 3 oyuncuyla sözleşme imzalayacağız. Prensipte anlaşma sağladığımız Koç Josep Maria Berrocal’ı ise önümüzdeki günlerde açıklayacağız” dedi.

 

15 Temmuz unutulmadı

Nesine.com Eskişehir Basket Kulübü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında açıklamada bulundu. Kulübün facebook sayfasından şu ifadelere yer verildi; 15 Temmuz 2016 tarihinde, yüce Türk Milleti, tarihte eşi benzeri görülmemiş bir ihanet ile karşı karşıya kalmıştır. FETÖ/PDY'nin hain darbe girişimine karşı, milletimiz bir ve beraber olarak hainlere geçit vermemiştir. Büyük Türk Milleti’nin 15 Temmuz’da demokrasi için, vatan millet için vermiş olduğu mücadele kanla, canla yazılmış bir halk destanıdır. 15 Temmuz darbe girişiminin birinci senesinde; hainlerin vicdansız saldırılarına karşı demokrasi destanı yazan milletimizi bir kez daha kutluyor; şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar, gazilerimize şifalar diliyoruz.”

 

James Bell DAÇKA’da

Darüşşafaka Doğuş, James Bell'in transferini açıkladı. 1992 doğumlu, 1.96 m boyundaki Villanova mezunu forvet profesyonel kariyerine Vanoli Cremona'da başladıktan sonra SLUC Nancy ve geçen sezon da Hapoel Holon forması giydi. Bell İsrail Ligi'nde 15.5 sayı, 4.8 ribaund, 1.7 asist, 1.4 top çalma ortalamaları tutturdu.

 

Anadolu Efes Mccollum’u açıkladı

Anadolu Efes, Erick Mccollum'un transferin açıkladı. Geçtiğimiz sezon Spor Toto Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Galatasaray’da 12 maçta forma giyen Amerikalı oyuncu, 23:53 dakika ortalama süre alarak maç başına 13,7 sayı, 3,1 ribaunt ve 2,1 asist ortalamaları ile mücadele etti. Mccollum geçtiğimiz sezon gösterdiği başarılı performansla basketbolsevelerin beğenisini kazanmıştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.