3 TAKIMDA TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİ

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri’nin ardından BB Erzurumspor Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer de istifa kararı aldı. Boluspor ise Giray Bulak ile yollarını ayırdı.

3 TAKIMDA TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİ
17 Eylül 2019 Salı 11:06

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Giresunspor'a nasıl çok zor dönemde katkı sunduysam, şimdi de maddi, manevi hiçbir beklentim olmadan bırakarak katkı sunmak istiyorum." dedi. Sözeri,  yaptığı açıklamada, dün deplasmanda oynanan ve 2-1 kaybedilen İstanbulspor karşılaşması sonrası istifa konusunda kulüp başkanı Sacit Ali Eren ile görüştüğünü söyledi. Başkan Eren'e takıma vereceği bir şey kalmadığına inandığını söylediğini ve yönetim kurulu toplantısı yapmaları isteğini ilettiğini belirten Sözeri, yönetimin kararını beklediğini aktardı. Sözeri, yönetimin kararı olumsuz olsa dahi kendilerini ikna edeceğini kaydederek, "Bu takımla dokumuz, enerjimiz tutmadı. O yüzden Giresunspor'a nasıl çok zor dönemde katkı sunduysam, şimdi de maddi, manevi hiçbir beklentim olmadan bırakarak katkı sunmak istiyorum. Onun için de yarın Giresun'a gelip istifamı vereceğim." diye konuştu. Giresunspor, ligde geride kalan 4 maçta bir beraberlik alırken, sahadan 3 kez mağlubiyetle ayrıldı.

MUZAFFER BİLAZER İSTİFA ETTİ

TFF. 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da Teknik Direktör Muzaffer Bilazer istifa etti. TFF. 1. Lig’in 4. hafta maçında deplasmanda Keçiörengücü ile karşılaşan BB Erzurumspor sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Maçın ardından Teknik Direktör Muzaffer Bilazer görevinden istifa ettiğini duyurdu. Muzaffer Bilazer BB Erzurumspor’un başında bu sezon çıktığı 4 maçta 1 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 de beraberlik aldı.

GİRAY BULAK İLE YOLLAR AYRILDI

Ligin ilk 4 haftasında sadece bir puan alınmasının ardından Boluspor yönetimi, kulüp başkanı Necip Çarıkcı başkanlığında toplantı yaptı. Toplantıda teknik direktör Giray Bulak ile de görüşüldü. Görüşme sonucu teknik direktör Giray Bulak ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Boluspor yönetimi, hizmetlerinden dolayı Giray Bulak ve antrenörlerine teşekkür ederek, futbol kariyerinde başarılar diledi. Tesislerden ayrılırken kulüp başkanı Necip Çarıkcı, yönetici ve futbolcularla vedalaşan Bulak, Boluspor'a 21 Eylül Cumartesi günü oynanacak Ümraniyespor maçında başarı dileğinde bulundu.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.