-3 puan riski devam ediyor: Gözler cuma günü yapılacak toplantıda

Eskişehirspor Sosyal İlişkilerden Sorumlu Başkanı Harun Adıgüzel basın mensuplarının karşısına geçti.

-3 puan riski devam ediyor:  Gözler cuma günü yapılacak toplantıda
25 Eylül 2018 Salı 13:40

Geçtiğimiz günlerde kulüp lisansının almak için baş vuru yaptıklarını hatırlatan Adıgüzel, “21 Eylül tarihi itibarı ile 71 mukavamet nameyi aldık ama son dakikada gündemde olmayan bir dosya çıktı. Bu dosyayı çözeceğiz diye düşünüyorum. Ve Cuma günü TFF’nin yapacağı toplantıda lisansımızın onaylanacağını düşünüyoruz” dedi.

Borçlar ikiye katladı

Uzun yıllardır yaşanan ekonomik sorunların devam ettiğini belirten Adıgüzel, “Dolar ve EURO kurlarındaki artış nedeni,yle maalesef borçlarımız katlandı. Yönetim kurulu larak gerekli olan fedakarlığı gösteriyoruz. Ocak ayında yeniden transfer tahtasını açacağımızı düşünüyoruz” diye konuştu

Kadro 28’e çıktı

Eskişehirspor’un son olarak beş genç futbolcu ile de anlaştığını hatırlatan Harun Adıgüzel, “Bu genç futbolcularımız kupa maçında görev alacak. Takımımız ise Adana demirspor maçı için birazda olsa dinlenme fırsatı bulacak” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.