ZEHRA KONAKÇI: ÇİFTELER’İ ÇİFTELER’DEN YÖNETECEĞİZ

CHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Zehra Konakcı, Çifteler’e bağlı Yenimahalle’de vatandaşlarla bir araya geldi. Büyük sevgi gösterileri altında Yenimahallelilere seslenen Konakcı, “Çifteler’i Eskişehir’de oturarak yönetmeyeceğim. Çifteler’i Çifteler’den yöneteceğim. Ben ve meclis üyesi adayı arkadaşlarım Çifteler’den Çifteler’i yöneteceğiz” dedi.

ZEHRA KONAKÇI: ÇİFTELER’İ ÇİFTELER’DEN YÖNETECEĞİZ
24 Mart 2019 Pazar 16:02

BİRLİKTE KAZANALIM ÇİFTELER

Seçim çalışmaları kapsamında Yenimahalle’ye giden Konakcı burada yüzlerce mahalleliye seslendi. Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Konakcı “Çifteler’in sorunlarını biliyoruz. Çünkü ben Çiftelerliyim. Meclis üyesi adayı arkadaşlarımın tamamı da Çiftelerli. Çifteler’de oturuyoruz. Eskişehir’de oturarak Çifteler’i yönetmeyeceğiz. İlçemizin sorunlarını bildiğimiz kadar çözümlerini de biliyoruz. Kadınıyla, çocuğuyla, çiftçisiyle, genciyle, yaşlısıyla birlikte kazanalım Çifteler diyoruz” diye konuştu.

PROJELERİNİ AÇIKLADI

Projelerini de açılayan Konakcı  “İlçemizde Belde Evleri açacağız. Buralarda kadınlarımız için meslek edindirme kursları olacak. Geleneksel zanaat ve el sanatlarına ilişkin kurslarla sertifika alan kadınlarımızın ürünlerine kooperatifler kanalıyla şehir merkezinde satış imkânı sağlanacak. Kadınlar kazanacak. Kreş açacağız. Böylece kadınlar gönül rahatlığı içinde işe gidecek ve sosyal hayata katılabilecek. Çocuklarımızın eğitimine destek olacak kurslar düzenleyeceğiz. Açacağımız belde evlerinde ücretsiz internet hizmeti vereceğiz. Çifteler içinde ücretsiz okul servisi hizmeti sağlayacağız ve okula gitmeyen çocuk kalmayacak. Çifteler’de öğrenim gören öğrenciler için de Öğrenci Yurdu açacağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.