Yüksel:“Türkiye’de 24 milyon insan düşünmeden sandığa gidiyor”

Eskişehir’de düzenlenen bir söyleşiye konuşmacı olarak katılan CHP Milletvekili Yüksel, “Bu memlekette çok üzülerek söylüyorum 24 milyon insan düşünmüyor. Düşünmeden sandığa gidiyor. Bunun sonuçlarına sadece onlar katlanacak olsa diyeceğim bir şey yok. Sonuçlarına hepimiz katlanıyoruz” dedi.

Yüksel:“Türkiye’de 24 milyon insan düşünmeden sandığa gidiyor”
17 Şubat 2018 Cumartesi 18:31

ESGÜNDEM26.COM/  CHP Eskişehir Milletvekili Cemal Okan Yüksel, Taşbaşı Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Termik Santral ve Türkiye Gündemi’ konulu söyleşiye konuşmacı olarak katıldı.


Ülke gündemine ilişkin konuşan Yüksel’in hedefinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vardı. Türkiye’nin mutsuz insanlar tarafından yönetildiğini savunan Yüksel, “Gerek dış politikada, gerek ekonomide, gerek adalette,  gerek sağlıkta Türkiye’de hangi düzgün işlemesi gereken sistemin düzgün işlediğini iddia edebiliyoruz. Tayyip Erdoğan, algı yönetimiyle aslında son derece masum olan, masumene duygularla kendisine oy veren insanları aldatmayı sürdürüyor. 15 seneden beri bizim gibi demokrasiye, adalete, hukukun üstünlüğüne inanan insanlara zulmediyor. Şuanda Türkiye mutsuz insanlar tarafından yönetiliyor. Maalesef bizim de elimizden çok da bir şey gelmiyor. Bu memlekette çok üzülerek söylüyorum 24 milyon insan düşünmüyor. Düşünmeden sandığa gidiyor. Bunun sonuçlarına sadece onlar katlanacak olsa diyeceğim bir şey yok. Sonuçlarına hepimiz katlanıyoruz” ifadelerini kullandı.


Referandum önerisini yineledi


Eskişehir’e yapılması planlanan termik santralle ilgili de konuşan Yüksel, “Çarşamba günü Cumhuriyet Halk Partisi olarak mecliste grup önerisi verdik. Yeni öneriler getirdik. ‘Termik santrali Eskişehirliye soralım, referandum yapalım’ diye öneride bulunduk” dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muzaffer - 6 yıl önce
Asil olan vatandaş,sizler vekalet ediyorsunuz. Kusura bakma ama vatandaş sandığa gitmeden önce 40 kez düşünüyor. Siz sandığın nerede olduğunu bile düşünmüyorsunuz.