YÜKSEL’DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI

MHP’den Büyükşehir aday adayı olan Osman Yüksel, Odunpazarı’ndan bağımsız aday olacağı yönündeki iddialara son noktayı koydu.

YÜKSEL’DEN ADAYLIK AÇIKLAMASI
08 Şubat 2019 Cuma 16:55

AK Parti Kurucu İl Başkanı Osman Yüksel, MHP’ye geçerek büyükşehir belediye başkan aday adayı olmuştu. Cumhur İttifakı nedeniyle aday gösterilmeyen Yüksel’e, Saadet Partisi de teklif götürdü. Ancak Yüksel bu teklifi geri çevirdi.  Son günlerde Odunpazarı’ndan bağımsız aday olacağı konuşulan Yüksel, adaylıkla ilgili son noktayı Eskşehir.Net’e koydu. Eskişehir.Net’de yer alan habere göre Yüksel, bağımsız adaylık için “Her gün beni ziyarete gelenler var. Sağ olsunlar, her kesimden arkadaşlar, ağabeyler, kardeşler… Bu yönde çevremde de yoğun bir baskı var. Sevilmek, böylesine önemli makamlara layık görülmek çok önemli, çok değerli. Telefonla ulaşanlar var. Her kesimde ciddi tepkiler oluşmuş. Ama adaya, ama ittifak meselesine… Bunu görüyorum… Arayıp soranlara, gelip gidenlere bağımsız adaylık düşünmediğimi defalarca söylüyorum ama yine de bu yöndeki talep ve isteklerin önüne geçemiyorum. Şu aşamada böyle bir niyetim yok” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.