Yılın siyasetçisi ödülü Harun Karacan’a

Eskişehir Tanıtım Grubu himayesinde İstanbul Yeditepe Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “Eskişehir Tanıtım Ödül Töreni”ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan’da katıldı.

Yılın siyasetçisi ödülü Harun Karacan’a
26 Mart 2018 Pazartesi 13:38

Bilimde, iş dünyasında, ulusal ve yerel basında, sanat ve cemiyet hayatından birçok değerli isme ödüllerin takdim edildiği gecede Eskişehir Milletvekili Harun KaracanYılın Siyasetçisi” ödülünü ünlü sinema oyuncusu Tamer Yiğit’ten aldı.

Ayrıca Karacan, Eskişehir doğumlu başarılı işadamı ve siyasetçi Bedrettin Dalan’a, çekimleri Eskişehir’de yapılan “Savaşçı” dizisinin yönetmeni Faruk Uçan’a ve yılın sunucusu ödülünü de Muharrem Esen’e kendisi takdim etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.