"YENİ SANAYİ ALANI PROJESİ BİTTİ"

Mahmudiye Sanayi Esnafı, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan'ı Seçim İletişim Merkezinde ziyaret etti.

"YENİ SANAYİ ALANI PROJESİ BİTTİ"
15 Mart 2019 Cuma 14:43

Misafirperverliği için Başkan Gündoğan’a teşekkür eden Sanayi Esnafı, “Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Mahmudiye Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Halkıyla bütünleşen ve halkın isteklerine cevap verebilen bir belediye oluşturduğunu biliyoruz. Başkan Gündoğan’ın ilçesi için çabaladığının özellikle altını çizmek istiyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz ” dedi.

Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nazik ziyaretlerinden dolayı Mahmudiye Sanayi Esnafına teşekkür ediyorum. Yeni sanayi alanı projesi bitti, yeni dükkanlar yapacağız. Sanayi esnafımız daha iyi çalışma ortamı içerisinde onlara yakışan şekilde daha verimli çalışacaklar” diye konuştu. Mahmudiye’de sosyal belediyecilik anlayışını benimsediklerinin altını çizen Başkan Gündoğan, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Mahmudiye’yi çağdaş bir biçimde yönetmeye çalışıyoruz. Mahmudiye’yi mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir ilçe haline getirebilmek için mücadele ediyoruz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.