YATIRIM YAPACAK ÇİFTÇİYE HER TÜRLÜ KOLAYLIK SAĞLANACAK

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yaklaşık 1 milyon liralık hibe desteği alan genç çiftçilere yatırım için her türlüğü desteği sağlayacaklarını belirtti.

YATIRIM YAPACAK ÇİFTÇİYE HER TÜRLÜ KOLAYLIK SAĞLANACAK
01 Haziran 2017 Perşembe 17:04


Sivrihisar’dan, genç çiftçilere 30’ar bin liralık hibe sağlayacak 2017 yılı programı için çok sayıda başvuru oldu. İlçe genelinde 28 genç çiftçinin arıcılık, ipek böcekçiliği, mantarcılık, kanatlı, büyükbaş, küçükbaş konularında yazdıkları projeler kabul edildi. Eskişehir ve ilçeleri içerisinde 'Genç Çiftçi Projesi'nden en fazla yararlanan ilçe Sivrihisar oldu.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yerel ve bölgesel kalkınmanın önemine vurgu yapan Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, “Her zaman ilçemizin kalkınması ve bu yolda ilçe vatandaşlarının bilinçlenmesi için çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Yatırım yapacak vatandaşlara her türlü kolaylık sağlanacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ise konuyla ilgili olarak şunları aktardı:
"Bu gerçekleşen projelerin bir başlangıç olacağı umuduyla bundan sonra daha çok proje katılımının ve bu şekilde başarıların olması temennisiyle ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek genç çiftçilerimize hayırlı bol kazançlar diliyorum."
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.