Volkan Doğan helallik istedi

AK Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı’nın Volkan Doğan için düzenlediği helalleşmede binlerce kişi bir araya geldi. İl Binası önünde yapılan helalleşmede yolun trafiğe kapanması dikkatlerden kaçmadı...

Volkan Doğan helallik istedi
02 Aralık 2018 Pazar 16:04

AK Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı ve İlçe Başkan Vekili Nuri Kahya, ilçe başkanlığı görevinden Genel Merkez’in onayıyla istifa eden Volkan Doğan için parti binasında “Helalleşme Buluşması” düzenledi. Yoğun ilgi gören ve binlerce kişinin katıldığı buluşmaya partililerin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve muhtarlar da büyük katılım gösterdi. Yunusemre Caddesi ise helalleşme töreni süresince trafiğe kapandı. 

TÜM ÇALIŞMALARIMIZLA GURUR DUYUYORUM

Buluşmada yaptığı konuşmada Volkan Doğan, “Güzel şehrimde aynı yola baş koyduğum değerli yol arkadaşlarım; bu kutlu yürüyüşte beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan çok değerli dostlarım. Göreve geldiğimiz günden bugüne, omuz omuza hep birlikte çalıştık. Odunpazarı’mızın sıcağında, soğuğunda, yağmurunda, çamurunda bu millete hizmet etmek için dopdolu zamanlar geçirdik. Bugüne kadarki tüm çalışmalarımızla gurur duyuyorum. Ve çok daha fazlasını da yapacağınıza yürekten inanıyorum.  Çünkü bizler tarihin mirasıyla, geleceğe yürüyenler olarak, sizlere ve kendimize güveniyoruz” dedi.

GELECEĞİ DAHA PARLAK, REFAH İÇİNDE BİR ODUNPAZARI İÇİN

Doğan sözlerine şöyle devam etti: “Geleceği daha parlak, daha zengin bir Odunpazarın’da gencinden yaşlısına, esnafından emeklisine refah içinde yaşamak için gösterdiğiniz fedakârlıkları, çalışma azminizi ve kardeşliğinizi asla unutmadım, unutmayacağım. Bugün burada, ilçe başkanlığı görevimi sonlandırıyorum, fakat emin olun, sizler için de, bu millete hizmet için de çalışmaya bundan sonra da tüm gücümle devam edeceğim.”

GECE, GÜNDÜZ DEMEDEN

Doğan, “Göreve geldiğimiz 2014 yılından bu yana bütün gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda gece demeden, gündüz demeden, yağmurda, soğukta, çamurda, sıcakta benimle birlikte yol yürüyen aziz teşkilatıma ve dostlarıma bugün buradan bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Çünkü biz büyük bir aileyiz” dedi.

“ODUNPAZARI DAHA İYİSİNİ HAK EDİYOR” DİYEREK…

Doğan, Odunpazarı ve Eskişehir için çalışmaktan hiçbir zaman yılmayacaklarını ifade ederek, “’Odunpazarı daha iyisini hak ediyor’ diyerek çıktığımız bu yolda, yeni bir göreve talip olarak çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biz her zaman bir ve beraberiz. Hakkınızı helal edin” diye konuştu.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALİ YAŞAROL - 5 yıl önce
O CADDEYİ TRAFİĞE KAPATTIR BAŞKASININ HAKKINI GASP ET ONDAN SONRA HELALLİK HA AL SANA HELALLİK HAKKIMIZI HELAL ETMIYORUZ.HARAM OLSUN.