USLUER KAMU-SEN'İ ZİYARET ETTİ

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer KAMU-SEN Eskişehir Şubesini ziyaret etti. Anayasa değişikliği üzerine konuşan Usluer, “ Gelmiş geçmiş hiçbir iktidar döneminde ya da koalisyon hükümetinde böyle bir kutuplaşma yaşanmamıştı” dedi.

USLUER KAMU-SEN'İ ZİYARET ETTİ
12 Mart 2017 Pazar 12:56

Usluer referandum çalışmalarına KAMU-SEN’i ziyaret ederek devam etti. Usluer, bu sürecin aklıselim bir şekilde sürdürülmesi konusunda çok hassas davrandıklarını belirterek, “ Ben 12 Eylül darbesi zamanında öğrenciydim. O dönemde bile bu kadar büyük bir kutuplaşma yaşanmamıştı. Bu kutuplaşma hayır çıktığı zaman yumuşayacaktır. Şimdi birçok yerden anket sonuçları geliyor fakat iktidarlar bu anketleri algı oluşturmak için kullanırlar. Bu bir taktiktir. Vatandaş umutsuzluğa kapılıp sandığa gitmesin diye evet oylarının fazla olduğunu söyleyebilirler ama bizim de yaptırdığımız anketler ve gözlemlelerimiz var. Her şeyden önemlisi hiçbir vatandaşımızın zarar görmemesi ve bu sürecin huzur içinde geçmesini sağlamaktır.
Şube Başkanı Haydar Urfalı da referandum sürecinin huzurlu geçmesi konusunda Usluer’e katıldığını belirterek, “ 17 Nisan sabahı kalkacağız ve bu ülkede birlikte yaşamaya devam edeceğiz. Bu yüzden sakin olmak ve kimseyi yaralamamak gerek” diyerek Usluer’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.  ​
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.