USLUER: BU TOPRAKLARDA GÖZLERİNDE YAŞ DİNMEYEN ANALAR VAR

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Gaye Usluer anneler gününde Büyükşehir Belediyesi ve Alikoçbabalılar Kültür Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin etkinliklerine katıldı.

USLUER: BU TOPRAKLARDA GÖZLERİNDE YAŞ DİNMEYEN ANALAR VAR
15 Mayıs 2017 Pazartesi 14:23


Usluer, Büyükşehir Belediyesinin Sarısungur göletlindeki piknik alanında, belediyenin anneler günü için organize ettiği pikniğe katıldı. Anneler gününde şehrin birçok yerinden gelen kadınların bir arada, keyifli vakit geçirmesini sağlayan Büyükşehir Belediyesine ve Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e tüm anneler adına teşekkür etti.

Ardından Hacıbektaş Veli Vakıf binasında Alikoçbabalılar Derneğinin düzenlediği anneler günü etkinliğine katılan Usluer, “ Anne olmak kolay iş değil. Biz çocuklarımız için, ailelerimiz için yaşayan insanlarız. Özverili ve güçlü olmak zorundayız. Tüm dünyada ama en çok da bizim coğrafyamızda kadınlar dünyanın en büyük acılarını yaşadılar, evlatlarını yitirdiler. Gözlerinde yaş dinmeyen analar var bu topraklarda. Sokakta hamile haliyle gezmesi sakıncalı görülen fakat yine sokak ortasında kurşunlanarak öldürülmesine kılıf aranan kadınlarımız var. Biz ne acılara göğüs germiş bir milletiz. Biz gücünü Mustafa Kemal’den, onun bizlere verdiği haklardan alan kadınlarız, anneleriz. Aldığımız bu hakların bizlere verilen en güzel hediye olduğunu hatırlatarak, onlara sahip çıkmak zorunda olduğumuzu yineleyerek, evlatlarımızla huzurlu, güven içinde bir yaşam dileyerek sizleri sevgiyle kucaklıyorum.” dedi.
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.