ÜNLÜ DEĞİŞİMDE ISRARLI: 2019 DEĞİŞİM YILI OLACAK

Kanal 26’da Muharrem Esen’in konuğu olan AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, ‘Değişim’ diyerek 2019’u işaret etti.

ÜNLÜ DEĞİŞİMDE ISRARLI: 2019 DEĞİŞİM YILI OLACAK
09 Şubat 2018 Cuma 15:58

Belediyelerin görevlerini yerine getiremediklerini yineleyen Ünlü, CHP’li milletvekillerinin ise Termik santral fetişizmi yaparak, belediyelere uyarılarda bulunmaya korktuklarını söyledi.

Belediyeleri oyun oynamakla suçlayan Ünlü, “Vatandaşların sorunları var bu sorunları çözün arkadaş.” diyerek belediye başkanlarına seslendi. 

Belediye Meclisi’nin belediyeleri yönetmediği bu nedenle, ‘Engelliyoruz’ söylemlerinin bahane olduğunu ifade eden Ünlü, “2014 yılından bu zamana değin belediyeler ne yaptı bana söyleyin. Bu nedenle belediye başkanlarının koltuklarını korumaktan başka bir vaadi yok” dedi. Ünlü 2019 yılında bu şehirde değişim yılı olacağını sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.