ÜNLÜ, ATAÇ’A YÜKLENDİ: ‘SEN BÜYÜK PROJELERİN ADAMI DEĞİLSİN ARKADAŞ’

Odunpazarı Gençlik Kolları 4’üncü Olağan Kongresi’nde konuşan İl Başkanı Dündar Ünlü, CHP’li belediyelere yüklenerek “Köylere ne yaptınız’ diyorlar. Sizin gözünüzde kapanmış, kulağınız da kapanmış. AK Parti döneminde milyonlarca liralar İl Özel İdarelerin bütçesine aktarılarak, köylerimiz tüm eksikleri giderildi” dedi.

ÜNLÜ, ATAÇ’A YÜKLENDİ: ‘SEN BÜYÜK PROJELERİN ADAMI DEĞİLSİN ARKADAŞ’
26 Kasım 2017 Pazar 21:04

AK Parti İl Başkanı Dündar Ünlü, CHP’li üç belediyeye yine yüklendi. Kendileri ile ilgili olarak bu şehirde tek bir sorunun olmadığını belirten Ünlü “Bu şehirde doktor eksikliği var mı, okul eksikliği var mı? Nabi Hocama çok teşekkür ediyorum, sınıf mevcutları standarttın altında bu şehirde. Ulaşım sorunu var mı? Bugün şehirden çıktığımızda ‘Afyon’a gidemiyoruz, Bursa’ya gidemiyoruz’ diyen var mı? Güvenlik sorunu var mı?” ifadelerini kullandı.

“SEN BÜYÜK PROJELERİN ADAMI DEĞİLSİN”

Ünlü konuşmasına şu şekilde devam etti: “Peki, bu şehirde trafik sorunu var mı? İmar sorunu var mı? Bakın arkadaşlar bizim 110 bin üyemiz var. Diğer partilerin üyesi kadar bizim teşkilat mensubumuz var. Bunlara asla ve katta müsaade etmeyeceğiz. Şehir de bizim ile alakalı hiçbir sorun yok. Bu şehirde olan bütün sorunlar Büyükşehir Belediyesine aittir. Tepebaşı ve Odunpazarını hiç saymıyorum. Tepebaşı Belediyesi turizm acentesi, Odunpazarı’nda da vatandaşlar şunu diyor ‘Kazım Kurt lütfen bize hizmet ederek zulmetme.’ Bundan sonra sokaklarda bunlara fırsat vermek yok. Kimse bizim üzerimize sorumluluk yüklemeye kalkmasın. Tepebaşı Belediyesi su yalağının üstüne bir panel koyup bunu büyük proje diye yutturmaya kalktı ya millete. Yutturamazsın! Sen büyük projelerin adamı değilsin arkadaş. ‘Köylere ne yaptınız’ diyorlar. Sizin gözünüzde kapanmış, kulağınız da kapanmış. AK Parti döneminde milyonlarca liralar İl Özel İdarelerin bütçesine aktarılarak, köylerimiz tüm eksikleri giderildi. Bu belediyelerin bizzat kendileri sorundur. Vatandaşlarımızın sorunlarını dile getireceğiz ve tam saha pres yaparak devam edeceğiz.”

HALİL ACARTÜRK SEÇİLDİ

AK Parti Odunpazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Halil Acartürk seçildi. Halil Acartürk, başkanlığındaki yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı:

Berkay Çifter, Burçin Demirtaş, Can Keçialan, Cem Özdağ, Dilan Burhan, Erhan Uzun, Eyüp Özcan, Furkan Altay, Gözde Taşyürek, Hakan Uzun, Hasan Basri Yüksel,  İlker Kaçan, Mehmet Kaya, Muhammet Serdar Büyükyolcu, Muharrem Özyörük, Mustafa Seçgin, Orhan Şenel, Raziye Bostan, Resul Ekrem Düz, Tolgahan Say, Ümran Yaşayan, Yakup Kara, Yeşim Aslantaş, Yunus Dağdeviren.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.