TUNCA: HERKES İŞİNE BAKMALIDIR

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Ramis Tunca dikkat çeken bir açıklama yaptı

TUNCA: HERKES İŞİNE BAKMALIDIR
07 Şubat 2019 Perşembe 11:23

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Ramis Tunca dikkat çeken bir açıklama yaptı. Tunca, İYİ Parti’yi kimseye destek olmak için kurmadıklarını ifade  ederek, Siyasette ayak oyunlarından uzak, tek derdi vatan olan insanların, üzerlerine kurulmaya çalışılan tahakkümü kabul etmeyerek kurduğu ve bugüne getirdiği İYİ Parti’yi ve temsil ettiği temel anlayışı, kendilerinin oluşturmaya çalıştığı bulanık sulara çekmeye çalışanlar bilmelidir ki biz, İYİ Parti’yi kimseye destek olmak için kurmadık. Biz kimse seçim kazansın ya da kaybetsin diye çalışmıyoruz. Bizlerin tek gayesi Türkiye’yi bulunduğu durumdan çıkaracak çareler üretmektir. Ülkenin şu anki duruma gelmesinesebep olan iktidara alternatif olmaktır. Muhalefete de iktidar yolunu öğretmektir. Milletimizi iki kutuplu bir zorunluluktan çıkartıp, onlara başka bir seçeneğin de olduğunu göstermektir” dedi.

BİZ İYİ’LER CESURLAR HAREKETİ OLARAK ORTAYA ÇIKTIK

“Herkes bizden korksun” diyen Tunca, “Türkiye Cumhuriyeti ve onun temel ilkeleri ile sorunu olan herkes bizden korksun. Biz İYİ’ler, cesurlar hareketi olarak ortaya çıktık. Karşımıza çıkarttıkları hiçbir zorluk bizi yıldıramadı, yıldıramayacaktır da. Yaklaşmakta olan yerel seçimleri kazanabilmek için vatandaşımızı bizden, onlardan diye kamplaştıran zihniyet ülkeyi gerilime sokmaktadır. Biz vatanın bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığına saygı duyan herkesi kucaklıyoruz. Biz yüzde 100’ün umuduyuz” ifadesinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.