TUNCA: ADAYLARIMIZI AÇIKLAYACAĞIZ

İYİ Parti İl Başkanı Ramis Tunca yerel ve ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

TUNCA: ADAYLARIMIZI AÇIKLAYACAĞIZ
13 Ocak 2019 Pazar 14:29

İYİ Parti İl Başkanı Ramis Tunca yerel ve ülke gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Partisinin pazar toplantısında konuşan Başkan Tunca, Eskişehir’i İYİ belediyecilikle tanıştıracaklarını ifade ederek, “Başta Odunpazarı olmak üzere, bazı dış ilçelerimizi de İYİ Belediyecilik ile tanıştıracağız” dedi.

Belediye başkan adaylarını açıklayacaklarını söyleyen Tunca, “CHP ile yerelde devam güç birliği çalışmamız son safhasına gelmiş olup, önümüzdeki hafta içinde İYİ adaylarımızı açıklamaya başlayacağız. Seçime girdiğimiz her çevrede seçimi kazanma azim ve kararlılığındayız. Asla vazgeçmeyeceğiz. İYİ Parti olarak tertemiz bir geçmişimiz var. Hiç kimse ama hiç kimse bizi geçmişimizle yargılayamayacak. Projelerimizle hemşerilerimizin karşısına çıkacağız. Biz, güzel şehrimizin geleceğine tertemiz sayfalar açmaya geliyoruz. Hemşerilerimizin takdiriyle başta Odunpazarı olmak üzere, bazı dış ilçelerimizi de İYİ Belediyecilik ile tanıştıracağız” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayhan - 5 yıl önce
Odunpazarında iyi bir belediye başkanı var zaten adı da kazım kurt.