“TEPEBAŞI SAHİPSİZ DEĞİLDİR”

Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, "Buralar varoş değil, kenar mahalle değil, Tepebaşı’nın her karışı her sokağı Tepebaşı’dır, Eskişehir’dir" dedi.

“TEPEBAŞI SAHİPSİZ DEĞİLDİR”
19 Şubat 2019 Salı 14:52

Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç,Yeşiltepe mahallesinde vatandaşlar ile buluştu. Miting havasında geçen buluşmaya Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı da katıldı. Yeşiltepe’de bulunan imar sorununu 2019 bitmeden çözeceklerini söyleyen Tuç, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Tepebaşı’nın her köşesi, her sokağı Tepebaşı’dır. Eskişehir’dir. Kenar diyerek kenarda bırakan, varoş diyerek dışlayan zihniyeti asla kabul etmiyorum.Bizleri samimiyetle bağrına basan hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Daha önce de söylediğim gibi mahallemizin ve Tepebaşı’mızın çözüm bekleyen tüm sorunlarını 1 yıl içerisinde çözeceğim. Merkez mahallelerimizde ne varsa, hangi imkanlara sahipse, ayırım yapmaksızın bütün mahallelerimiz aynı imkanlara sahip olacak. Buralar varoş değil, kenar mahalle değil, Tepebaşı’nın her karışı her sokağı Tepebaşı’dır, Eskişehir’dir.”


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.