TEPEBAŞI KADIN KOLLARI’NDAN ÖZKAR’A ZİYARET

CHP Tepebaşı Kadın Kolları Başkanı Filiz Şide ve Yönetimi CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar’ı ziyaret ettiler.

TEPEBAŞI KADIN KOLLARI’NDAN ÖZKAR’A ZİYARET
17 Mart 2018 Cumartesi 12:55

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Filiz Şide “Biz tüm güncellemelerimizi kadın üyelerimizin kapısına giderek yapıyoruz. Çalışma gruplarımız var, yönetimde asil-yedek demeden beraber çalışıyoruz. Burada nerde olduğun önemli değil, aslolan çalışmak bunu ciddiye alıyoruz. Mahallelerimizde eğitimler veriyoruz, saha çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. 2019’da seçimi kazanmanın tek  seçeneğimiz olduğunun farkındayız ve bu sorumluluk bilinci bize güç veriyor.” sözleri ile çalışmaları ile ilgili detayları aktardı.

Özkar Filiz Şide ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne çalışmalarından ötürü çok teşekkür ederek, “2019’daki bu var olma mücadelesinin bu şekilde herkes bilincinde olmalı. Bunun içinde sahada aktif bir şekilde yer almamız çok önemli. Her zaman söylüyorum, kırsala gitmemiz oradaki insanlarla ilişkiler, iletişimler kurmamız yapmamız gereken bir diğer şeylerden. Bir buçuk sene parti olarak eksiklerimizin farkında olup, dişimizi sıkarak çalıştığımızda güzel şeyler olacağına inanıyorum. Sizlerin de bu gayret ve sorumluluğun içinde olduğunuzu görüyorum. İşte bu sorumluluk ve bilincin yanında çalışma ile beraber kazanacağımıza inanıyorum. “ dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.