TBMM Alt Komisyonu Başkanı’ndan Büyükerşen’e ziyaret

TBMM, Gıda Bankacılığı Uygulamasının Araştırılması ve Yaygınlaştırılması İnceleme Alt Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır ve komisyon üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ettiler.

TBMM Alt Komisyonu Başkanı’ndan Büyükerşen’e ziyaret
09 Haziran 2017 Cuma 10:41

Türkiye’de yemek israfının önlenmesi ve gıda bankacılığının yaygınlaştırılması amacıyla; TBMM Dilekçe Komisyonunca kurulan Gıda Bankacılığı Uygulamasının Araştırılması ve Yaygınlaştırılması İnceleme Alt Komisyonu Başkanı İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır, Komisyon Üyeleri Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ve Yalova Milletvekili Fikri Demirel, konuyla ilgili bir dizi toplantı ve görüşme yapmak için Eskişehir’e geldiler.

İstanbul Milletvekili Mihrimah Belma Satır ve Alt Komisyon üyeleri Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ve Yalova Milletvekili Fikri Demirel Valilikte yapılan toplantıdan sonra Büyükşehir Belediyesi’ne gelerek, Başkan Büyükerşen’i ziyaret ettiler. Görüşmede Alt Komisyon Başkanı Satır, Başkan Büyükerşen’e Gıda Bankacılığıyla ilgili bilgi verdi.

Başkan Büyükerşen ziyaretlerinden dolayı Gıda Bankacılığı Uygulamasının Araştırılması ve Yaygınlaştırılması İnceleme Alt Komisyonu Başkanı ve üyelere teşekkür etti.   

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.