TAŞEL DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Kongresinde yapılan seçimle yeni başkan olan Recep Taşel görevi teslim aldı.

TAŞEL DÖNEMİ RESMEN BAŞLADI
28 Şubat 2020 Cuma 17:36

Devir teslim töreninde konuşan CHP İl Başkanı Recep Taşel, “37'nci Genel Kurulumuzu başarıyla tamamladık. Bugün bu konu hakkında çok fazla bir şey söylemeyeceğim. Müthiş bir üzüntümüz var. Yastayız. Onlarca şehidimiz var. Adet olarak yorumlanan şehitlerimiz var, onlar ana kuzusu. Diğer yandan, geçmiş dönemle ilgili yaptıkları değerli çalışmalar için İl Başkanıma ve yönetici arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum. Güzel bir kongre oldu. Bütün ülkeye demokrasi dersi verdik.” dedi.

Görevi devreden Abdülkadir Adar ise, “Son derece demokratik bir atmosfer içerisinde kongremizi tamamladık. Katılım son derece iyiydi. Hiçbir olay olmadan kongremizi yaptık. Biz seçimlerden birlik ve beraberlik içerisinde çıkmak zorundayız. Ülkemizin böyle bir kritik döneminde bütün Türkiye’nin umudu Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Görevi devrederken arkadaşlarımın başarısına olan inancımı da belirtmek istiyorum. Bundan sonra bana verilecek bir görev olursa o görevi de yapmaya hazır olduğumu ifade ediyorum. Sayın Taşel ve Yönetim Kurulundaki arkadaşları tekrardan tebrik ediyorum.” sözlerini kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.