TADEM GÜNDOĞDU’DA

Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay Odunpazarı Gündoğdu Mahallesinde yaşayan ihtiyaç sahipleri ile bir araya geldi.

TADEM GÜNDOĞDU’DA
09 Şubat 2018 Cuma 12:32

TADEM bünyesinde gerçekleştirilen ziyarette yapılan saha çalışması sonucunda 26 eve ulaşıldı. Ev ziyaretleri esnasında TADEM’lerde üretilen kadın-çocuk giysileri, nevresim takımları gibi ürünler ile bir takım malzeme ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

DEZAVANTAJLI’DAN DEZAVANTAJLI’YA

TADEM kuruluş amacı olarak kent merkezinde yaşayan dezavantajlı konumdaki kadınlarımızın sosyal ve ekonomik konumlarını güçlendirecek ortamı sağlamak üzere kurulmuş ve bu yolla kadınlarımızın el becerileriyle iş bilgilerinin geliştirilmesini sağlamak ve istihdam edilmelerini ya da iş kurmalarını kolaylaştırmayı amaç edinmiştir. Bir seneyi aşkın olarak çalışmalarına devam eden TADEM, aynı amaç doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine el uzatmayı kendine sosyal bir sorumluluk olarak görüyor. Dezavantajlı konumdaki kadınlar dezavantajlı konumdaki ailelere yapmış olduğu ürünler ile el uzatıyor.


 

“Komşusu açken tok yatan bizden değildir”

Günay, şehrimizde, ülkemizde bulunan ihtiyaç sahibi tüm insanlara yapabildiğimiz ölçüde yardım etmenin önemini belirtti ve ilgili Hadis-i Şerifi hatırlattı ‘’Komşusu açken yatan bizden değildir.’’

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.