Sürü, Sarıcakaya Belediye Başkanlığına talip oldu

Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Tahsin Sürü, AK Parti’den Sarıcakaya Belediye Başkanlığı aday adaylığı için müracaatını yaptı.

Sürü, Sarıcakaya Belediye Başkanlığına talip oldu
10 Kasım 2018 Cumartesi 13:19

“Ben değil biz anlayışıyla içinizden biri olarak hizmete talibim” diyen Sürü,  hedeflerinden bahsetti. Sürü, “Sarıcakaya’mız ve köylerimizi Eskişehir’in ve Türkiye’nin çağdaş standartlarına taşıyarak gerek imar gerek ticaret, tarım ve gerekse turizm açısından Türkiye’nin sayılı ilçeleri ve merkezi haline getirmek. Hedefimizi atalarımızdan aldığımız politik görüşle Fatih Sultan Mehmet’in dediği gibi ‘bir şehri imar etmek, halkın gönlünü almaktır’ sözünü şiar edindik” dedi. 

Sürü, 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti’den Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olarak seçildi. Halen Meclis’te katip üye olarak görevine devam ediyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.