SÜMER İÇİN ÇOK PROJELERİMİZ VAR

Sümer Mahallesi Muhtar Adayı Veysel Özdemir  seçilmesi durumunda mahalleye kapalı pazar yeri, aile sağlık merkezi gibi pek çok eser kazandıracağını söyledi.

SÜMER İÇİN ÇOK PROJELERİMİZ VAR
13 Mart 2019 Çarşamba 15:43

Sümer Mahallesi Muhtar Adayı Veysel Özdemir  seçilmesi durumunda mahalleye kapalı pazar yeri, aile merkezi gibi pek çok eser kazandıracağını söyledi. “Genç Bir Bakış, Yeni Bir Yaklaşım” sloganıyla aday olduğu açıklayan Özdemir, “Sümer Mahallesi’nde fark yaratmak istiyorum.  Seçildiğimiz takdirde mahallemize Sümer’e kapalı pazar yeri kazandıracağız. Mahallemizi aile sağlık merkezi kavuşturacağız. Mahallemizdeki ATM sayısını artıracağız. Otobüs seferlerini ve sıklığını artıracağız. Nöbetçi muhtarlık uygulamasına geçeceğiz. Mahallemizdeki MOBESE kameralarını artıracağız. Temiz Sümer kampanyası başlatacağız. Askıda yiyecek ve giyecek uygulaması başlatacağız. Mahallemizdeki sinek problemini çözeceğiz. Sokak hayvanlarımızı kısırlaştıracak ve sahiplendireceğiz. Çocuklar için gönüllü sanat atölyeleri düzenleyeceğiz. Muhtarlığımızı modern bir görünüme kavuşturacağız. Mahalle parklarımızda mini konserler düzenleyeceğiz. Muhtarlığımızı gönüllülük merkezine dönüştüreceğiz. Mahallece gideceğimiz piknik ve geziler düzenleyeceğiz. Porsuk çayımızın temizliğini hızlandıracağız. Yetişkinlere çocukluk geceleri düzenleyeceğiz. Mahallemize köpek eğitim parkı kazandıracağız. Yuvasız ve mamasız kedi, köpek, kuş bırakmayacağız. Sorun ve önerilerinizi instagram üzerinden 7/24 dinleyeceğiz. Mahallemizde çöp kutusu sayısını artıracağız” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.