SÜLLÜ: ÖZKAN ALP, KIZILAY LOGOLU YARDIM MALZEMELERİNİ NASIL ELDE ETMİŞTİR?

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü, Esgündem26.com’un gündeme getirdiği Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp’in seçim çalışmaları kapsamında Kızılay’a ait gıda maddelerini seçmene dağıtmasına tepki gösterdi.

SÜLLÜ: ÖZKAN ALP, KIZILAY LOGOLU YARDIM MALZEMELERİNİ NASIL ELDE ETMİŞTİR?
28 Mart 2019 Perşembe 11:31

CHP’li Süllü Beylikova Belediye Başkanı tarafından dağıtılan bez torbalardaki Kızılay yardım malzemelerini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sordu.

Süllü, 150 yıllık köklü bir tarihe sahip bir kurumun adının seçim kampanyasında kullanılmasını eleştirerek, “Zor anlarımızın, dar zamanların dostu Kızılay’ın amacı, hiçbir ayrım yapmaksızın insanın acısını önlemeye veya hafifletmeye çalışmak, insanın hayatını ve sağlığını korumak, onun kişiliğine saygı gösterilmesini sağlamak ve insanlar arasındaki karşılıklı anlayışı, dostluğu saygıyı, işbirliğini ve sürekli barışı getirmeye uğraşmaktır” dedi.

Süllü, söz konusu olayla ilgili İçişleri Bakanı Soylu’ya şu soruları yöneltti:

1-Eskişehir Beylikova Belediye Başkanı Sayın Özkan Alp, Kızılay logolu yardım malzemelerini nasıl elde etmiştir?

2-Eskişehir Beylikova Belediye Başkanı Sayın Özkan Alp, Kızılay logolu yardım malzemelerini dağıtım iznini kimden almıştır?

3-Bu olay ile ilgili Kızılay Eskişehir Şubesi hakkında ne gibi bir  idari işlem yapılacaktr?

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.