STK'LARIN YÖNETİMDE SÖZ HAKKI OLACAK

Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak’ın toplumun farklı kesimleriyle buluşmaları sürüyor.

STK'LARIN YÖNETİMDE SÖZ HAKKI OLACAK
14 Mart 2019 Perşembe 10:08

Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak’ın toplumun farklı kesimleriyle buluşmaları sürüyor. Seçim çalışnmalarında sivil toplum kuruluşlarını da ihmal etmeyen Karabacak, bu kez Eskişehir Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Doğanses, yönetim kurulu ve üyeleriyle buluştu. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Doğanses, 1993 yılında kurulan derneğin Eskişehir’e bir çok alanda katkıda bulunduğunu, sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çektiğini söyledi. Seçim yarışında Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak’a başarılar dileyen Doğanses ve ekibi, yerel yönetimlerle işbirliğinin önemine dikkat çekti.

Yönetimde Söz Hakları Var

Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği mensuplarının kendilerine gösterdiği yakın ilgi ve desteğe teşekkür ederek sözlerine başlayan Salih Karabacak da, “Sivil toplum kuruluşları demokrasinin olmazsa olmazıdır” dedi. STK’ları, özellikle de dernekleri çok önemsediğini vurgulayan Karabacak, “Dernekler bizim zenginliğimizdir. Ekonomik yaşama, sosyal ve kültür hayata katkıları tartışılmaz. Benim belediyecilik anlayışımda da sivil toplum kuruluşlarının yönetimde söz hakkı vardır. Allah izin verir de göreve gelirsek karar ve uygulama noktasında kentimizin dinamiği olan sivil toplum kuruluşlarımızın görüşünü mutlaka alacağız, yönetime kesinlikle temsilcilerini dahil edeceğiz” diye konuştu. Ziyarette dernek üyelerinden çok sayıda soru da alan Karabacak, modern kentleşmeden tarım ve hayvancılığa, ulaşımdan istihdama, çocuk ve gençlerden yaşlılara kadar her kesime ve her alana dönük hazırladıkları projeleri anlattı. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.