‘Sokakta görmedik’ diyen iftira atar

CHP İl Başkanı Sinan Özkar, CHP’nin sokakta referandum çalışması yürütmediği yönündeki eleştirilere sert çıktı. Özkar, ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nin sokakta görmedik’ diyen iftira atmış olur” dedi.

‘Sokakta görmedik’ diyen iftira atar
12 Şubat 2017 Pazar 16:02

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İç Anadolu Bölgesi İl Gençlik Kolları Başkanları toplantısı Eskişehir’de gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Sinan Özkar, ‘referandum çalışmalarında, CHP’nin sokağa yeterince çıkmadığı’ yönündeki eleştirilere cevap verdi. Özkar, konuşmasında şunları söyledi: “Sinan Özkar’ı hedef alabilirsiniz ama CHP’yi hedef almayın. Ülkeye kötülük edersiniz. Sormadan yazmayın, ayıptır günahtır. Bizim toplantı yapacağımız, karar süreçlerini işleteceğimiz  kademeler var. Bütün ilçeler için çalışma grupları oluşturuldu. İlk çalışmalar yapıldı. Eskişehir’in tüm mahallelerinde çalışma grupları oluşturuldu. Yazıktır yapmayın. Bireysel dediğiniz bizim milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız görevlendirildikleri kendi sorumluluk alanlarında gezilerini yapıyorlar. Kampanyanın propagandasını yönetiyorlar. ‘Cumhuriyet Halk Partisi’nin sokakta görmedik’ diyen iftira atmış olur.  Bizim milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, Tepebaşı, Odunpazarı ilçe örgütlerimiz, il yönetim kurulu Cumhuriyet Halk Partili değil mi? Bugün İnönü’ye gideceğiz. Buralar sokak değil mi? Bunu söyleyen arkadaşlar doğru yapmıyor. Ülkenin ve Eskişehir’in geleceği ile ilgili yapılan işlerin üzerini örterek evet kampanyasına hizmet ediyorlar. Açık söylüyorum Cumhuriyet Halk Parti’sinde bir araya gelmediler diye eleştiren arkadaşlarımız AKP’nin 3 milletvekilini, il, ilçe yönetimlerini aynı fotoğraf karesinde gördünüz mü? Tepebaşı Belediyesi’nin bir etkinliğine katılıyoruz vay efendim, ‘Öteki neredeydi?’; Odunpazarı Belediyesi’nin bir etkinliğine katılıyoruz ‘Ötekiler neredeydi?’ Milletvekilleri, belediye başkanları ile toplantı yaparak planlama yapıyoruz; ‘Vay efendim ilçe başkanları nerede?”
 
 
 
 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.