Sizce kongreye giderken ne konuşulur?

Soner Uçak yazdı...

Sizce kongreye giderken ne konuşulur?
21 Mayıs 2017 Pazar 17:11

Sosyal medyada paylaşılan bu fotoğraf işin aslı bana çok samimi geldi.
AK Parti’nin ve dolaylı yollar ile ülkenin geleceğini derinden etkileyecek bir kongreye giden dört yolcu.Dündar Ünlü, Ahmet Yapıcı, İbrahim Yılmaz Kaynarca ve Volkan Doğan, hallerinden oldukça memnun.
AK Parti bir kez daha gömlek değiştiriyor.
Hangi gömleği çıkarıp, hangi gömleği giydiğini henüz tahmin edemiyoruz.
Anladığımız kısa vadede sert bir geçiş olmayacak, ancak orta ve uzun vadede ciddi değişimlerin yaşanacağı tahminlerde ilk sırada yer alıyor.
Böyle kritik bir kongre öncesinde çoğumuzun yakından tanıdığı 4 ismin trenle giderken yüzlerine düşen gülümseme işin aslı politikanın gülmesini, politikacının gülmesi gerekliliğinin ülke ve şehir için ne denli önemli olduğuna şahitlik ettirdi bendenize.
Şimdi bu dört ismin yüzlerindeki ifadeye bakıp bir kez daha düşünün.
Politikacının gülmesi mi daha evladır, yoksa sarkık dudak, çatık kaşa sıkışan bir politikacı mı?
Fotoğrafa tekrar dönersek, Dündar Ünlü’nün gülümseyişinde bir kontrol, Ahmet Yapıcı’nın gülümseyişinde bir ulviyet var. Kaynarca esprinin en alasını yapmış. Volkan Doğan ise biraz dağınık gülümsüyor.
Olsun ama; Eskişehir siyasetçilerine her hâlükârda yakışan gülümsemek.
Şehvetli belagatler, yumruğu masaya vurmalar, kaş çatmalar hem şehre, hem de bu tavrı takınan siyasetçilere fayda yerine zarar vermiyor mu sizce de?
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.