SİYASET YAĞMUR DUASINDA

16 Nisan’da gerçekleşen halk oylamasının ardından siyaset arenası yeniden kızıştı. Bir taraftan kongre hazırlıkları devam ederken, siyasiler de 2019’da gerçekleşecek olan seçimler için çalışmaların startını verdi. Eskişehirli siyasetçiler, kırsaldaki mahallelerde mesai harcıyor.

SİYASET YAĞMUR DUASINDA
15 Mayıs 2017 Pazartesi 05:19


16 Nisan’daki referandumun ardından partiler, halkın sandıktaki tercihlerini masaya yatırdı. Gerekli raporlar hazırlandı. Sırada 2019 seçimleri var. Siyasiler, alanlara inerek 2019’da gerçekleşecek seçimlerin startını verdi. Eskişehir’de de AK Partili ve CHP’li siyasetçiler  mahallelerde düzenlenen yağmur dualarına katılıyor.  AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, İl Başkanı Dündar Ünlü, Odunpazarı İlçe Başkanı Volkan Doğan ve Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca hafta içi ve hafta sonunda gerçekleşen yağmur dualarında vatandaşla bir araya gelip sohbet ediyor.  

CHP Milletvekili Utku Çakırözer,  Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP İl Başkanı Sinan Özkar, Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel ve İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek kırsaldaki vatandaşlarla buluşup her eli sıkıyor, omuzlara dokunuyor, hal hatır soruyor. 
 
 
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.