"ŞİMDİ HİZMET SIRASI GENÇLERDE"

1994 doğumlu olan Burak Kuşan Kurtuluş Mahallesi Muhtar adayı oldu.

"ŞİMDİ HİZMET SIRASI GENÇLERDE"
13 Şubat 2019 Çarşamba 14:04

1994 doğumlu olan Burak Kuşan Kurtuluş Mahallesi Muhtar adayı oldu. ‘Şimdi hizmet sırası gençlerde sloganı’ ile yola başlayan Kuşak, “Sorunların çözmeye geliyorum” dedi.

Genç muhtar adayı  mahallenin sorunlarını bildiğini ifade ederek, “Değer ve gönül verdiğim, içinde yaşadığım bu güzel mahallemde sizlere hizmet etmek, yaşam standartlarımızı yükseltmek, eksikliklerimizi gidermek için yola çıktım. Ülkemizin genç, dinamik ve tuttuğunu koparan insanlara ihtiyacı vardır. Bende içinde yaşadığım bu mahallenin bir bireyi olarak mahalleme hizmet etmek için bu yarışa katıldım. Geleceğin emanetçisi olarak "şimdi hizmet sırası gençlerde" sözüyle başlatmış olduğumuz seçim sürecinde siz değerli Kurtuluş Mahallesi sakinlerinin oyuna talibim. Mahallemi seviyorum, sorunları var çözmeye geliyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.