SATEKİN: PROJELERE OY VERİN

Saadet Partisi Tepebaşı Belediye Başkan Adayı İsmail Satekin  ve beraberindeki heyet seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

SATEKİN: PROJELERE OY VERİN
21 Mart 2019 Perşembe 12:47

Saadet Partisi Tepebaşı Belediye Başkan Adayı İsmail Satekin  ve beraberindeki heyet seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Gaffar Okkan Caddesi üzerinde esnaf ziyareti yapan Satekin projelerini anlattı. Saadet Partisi olarak 31 Mart yerel seçimlerinde Türkiye'nin 1389 bölgesinde tek başına giren tek parti olduklarını ve hiçbir ittifak içinde olmadıklarını, seçmenlerin algılara kapılmadan, projelere oy vermelerini istedi. Akşam kahvehane ziyaretleri yapan Satekin Kızılcaören,Yakakayı ve Gündüzler mahallesinde halkla buluştu. Tarımı ziraat mühendisleri ile  hayvancılığı ise veterinerlerle  destekleneceğini belirten Satekin halk tarafından ilgiyle dinlendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.